Sportlov i Stockholm!

Snart är det sportlov i Stockholm och som alltid finns det en massa saker att göra runt om i stan!

Runt om i våra gym anordnar vi massor av olika aktiviteter, där två saker sticker ut mest. Dels kommer vårt populära sportlovsläger tillbaka och dessutom har vi planerat in massor av prova på tider på våra anläggningar.

På Telefonplan hittar du Klättercentrets största anläggning sett till klätteryta och ett av världens mest populära och välbesökta klättergym. Vi har leder och väggar i massa olika stilar och svårighetsgrader och ligger bara några minuters promenad från tunnelbanan. Klättring är en väldigt klurig sport, att förstå hur man ska röra sig på väggen är minst lika viktigt som att vara stark och smidig.

sportlov i stockholm

Sportlov i Stockholm!

Vi erbjuder även dessa kurser på våra anläggningar i Akalla och Solna.

Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kommer ni komma upp 14 meter över marken, vilket är både en rolig och lite läskig känsla.

Tider och dagar för prova på under sportlovet

Måndagen 25 februari till fredagen 1 mars
10.30-12.00
12.30-14.00
14.30-16.00

Vad ingår?

Kursen kostar 250 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt. Du bokar genom att kontakta oss här!

Klätterläger för alla!

Det spelar ingen roll om barnet är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter alla barns behov. Här får dom träffa andra barn och ungdomar som delar samma intresse, och får dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullpackade och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Samt givetvis en massa klättring!

  • Vecka 9 (25 februari – 1 mars)
  • 7-15 år
  • 10.00-15.00 varje dag
  • 2590:- per person
    • 200:- syskonrabatt (per person)
  • Mat och lättare mellis varje dag
  • All utrustning ingår

Läs mer och boka här!

Publicerat den: 22 januari, 2019 16:10