Sportlov i Stockholm 2021!

Snart är det sportlov i Stockholm och som alltid finns det en massa saker att göra runt om i stan!

Runt om på våra hallar anordnar vi massor av olika aktiviteter, där två saker sticker ut mest. Dels kommer vårt populära sportlovsläger tillbaka och dessutom har vi planerat in massor av prova på tider på våra anläggningar.

Alla våra kurser är anpassade efter Covid-19. Det innebär att du som besökare kommer göra de flesta momenten på egen hand, under uppsikt av instruktören, för att fortsatt kunna hålla avstånd. Läs lite mer om vad vi gör här.

På Telefonplan hittar du Klättercentrets största anläggning sett till klätteryta och ett av världens mest populära och välbesökta klättergym. Vi har leder och väggar i massa olika stilar och svårighetsgrader och ligger bara några minuters promenad från tunnelbanan. Klättring är en väldigt klurig sport, att förstå hur man ska röra sig på väggen är minst lika viktigt som att vara stark och smidig.

sportlov i stockholm

Sportlov i Stockholm!

Vi erbjuder även dessa kurser på våra anläggningar i Akalla och Solna.

Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kan ni komma upp 14 meter över marken. Vill du prova något som är både roligt och spännande är klättring för dig!

Tider och dagar för prova på under sportlovet

Måndag 1 mars till fredag 5 mars!
10.00-11.30
12.00-13.30
14.00-15.30

Vad ingår?

Kursen kostar 250 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt. Du bokar genom att kontakta oss här!

Klätterläger för alla!

Det spelar ingen roll om barnet är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter alla barns behov. Här får dom träffa andra barn och ungdomar som delar samma intresse, och får dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullpackade och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Och såklart en massa klättring!

Bra att veta om våra sportlovsläger:

  • Hålls vecka 9 (1 mars – 5 mars)
  • För åldrarna 7-15 år
  • All utrustning ingår
  • Tid: 10.00-15.00 varje dag, måndag till fredag
  • Kostar 2590:- per person
    • 200:- syskonrabatt (per person)
  • Mat och lättare mellis ingår alla dagar

Läs mer och boka här!

Publicerat den: 22 januari, 2019 16:10
X