Blocstock

Klättercentret välkomnar dig till Blocstock!

I stället för en tävling där några få individer står i rampljuset arrangerar vi nu Blocstock – tre fredagar i rad med klättring, häng och musik. Ett sätt för er att hitta nya klätterkompisar och få en kul fredagskväll.

Du kommer ha fyra timmar på dig att klättra under kvällen. Vi bygger 70 nya boulderproblem; du klättrar så många du kan. Vi vet att få orkar klättra i fyra timmar så därför kommer det finnas en massa andra saker att göra innan du börjar klättra, i vilopausen och i slutet på kvällen.

Testa att gå slackline, spela lite pingis, häng i en hängmatta, sitt på en kudde, håll någon i hand, lyssna på musik, ät och drick något gott.

Blocstock är också en tävling för er som vill att det ska vara en tävling.

Då fungerar det så här:

  • Varje enskilt problem är värt en miljon poäng.
  • Den poängen delas sedan på antalet toppar på problemet. Så är du ensam att klara ett problem får du hela miljonen själv, men om tio personer klarar det får de hundratusen poäng var.
  • Det betyder att varje problem ger olika mycket poäng beroende på hur många som klarar problemet.
  • Oroa dig inte, det här är inget du behöver räkna ut själv. Du kryssar bara i vad du har klättrat på ditt scorecard så lämnar du över jobbet att räkna ihop resultatet till ledbyggarna efter tävlingen.
  • (Äran) Vinner den som har mest poäng totalt från alla tre deltävlingar.
  • Priser lottas ut till alla som har deltagit efter varje event.

När är det?

Tre fredagar i rad på våra tre anläggningar.

Vi börjar i Solna den 18 september och ses därefter i Uppsala den 25 September och avslutar turnén på Telefonplan 2 oktober.

Solna och Telefonplan stänger kl 18 för Blocstock. Då behöver du ha ett scorecard för att få klättra i hallen. Vill du inte vara med på Blocstock gäller ditt kort i den andra Stockholmshallen den kvällen.

Vi kommer att ha ett max antal scorecards varje event:
Solna:
200
Uppsala: 250
Telefonplan: 300

Ett scorecard kostar 150 och säljs på plats.

Vill du vara med på alla tre tillfällen och garantera en plats rekommenderar vi förköp av alla tre tävlingar. Det kostar 300kr, alltså tre för två! Vilken deal!

Vi ses på Blocstock!

Publicerat den: 10 augusti, 2015 08:00
X