Klättring som friskvård

Vi är rätt så säkra på att vi erbjuder den ultimata träningsformen för alla som är less på att tvinga sig själva till gymmet eller bara vill testa något nytt, oavsett om du brinner för klättring.

Vi bygger nya leder och problem varje dag vilket innebär att du alltid hittar nya utmaningar. Du kan välja mellan att köra ett lätt och socialt pass tillsammans med vänner eller verkligen satsa för att göra ett nytt personbästa.

Genom att klättra tränar du kroppens styrka och smidighet – samtidigt som du aktiverar tanken och kreativiteten. Klättring kombinerar dessa aktiviteter till en helhet genom att du, med dina unika förutsättningar, är den som ska ta dig uppför väggen på ditt sätt. Slutresultatet är detsamma som efter ett perfekt pass på gymmet, du blir trött och har tränat hela kroppen.

Klättring är precis som träning, fast kul!

Samarbetspartners

Vi samarbetar med flera olika friskvårdsleverantörer som gör det väldigt smidigt att för dig som arbetsgivare och arbetstagare att utnyttja friskvårdsbidraget på Klättercentret.

Om ditt företag inte är kopplad till någon av dessa partners kan du få kostnaden fakturerad till företaget direkt eller bara lämna in kvittot till din ekonomiavdelning eftersom alla våra träningskort och flera av våra kurser är friskvårdsberättigade. Du kan själv plocka ut ett friskvårdsintyg på “mina sidor” på vår kundwebb.

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med oss, skicka ett mail till foretag@klattercentret.se. Vi är alltid öppna för nya samarbeten och förfrågningar.

Köp träningskort direkt via:

X