Priser träningskort

Genom att välja något av våra träningskort blir din klättring betydligt billigare. Jämför gärna med priser för engångsträning.

Prices in english!

Klicka här för att köpa ditt träningskort direkt i vår webshop!

 

Träna på alla våra gym

Guld

Månadsabonnemang590 /mån

Årskort6375

Halvårskort4275

Guld Dagtid*

Månadsabonnemang450 / mån

Årskort4725

Halvårskort3025

Guld Junior & Senior

Månadsabonnemang450 / mån

Årskort4725

Halvårskort3025

Träningskort för Telefonplan

Telefonplan

Månadsabonnemang490 / mån

Årskort5300

Halvårskort3425

Telefonplan Dagtid*

Månadsabonnemang380 / mån

Årskort3875

Halvårskort2375

Telefonplan Junior & Senior

Månadsabonnemang380 / mån

Årskort3875

Halvårskort2375

Senioravtal gäller för personer över 65 år.
Junioravtal gäller för personer under 18 år.

Om månadsabonnemanget
Månadsabonnemang betalas antingen via autogiro eller med ett betalkort. Vid tecknande av ett månadsabonnemang på plats tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Observera att ingen administrativ avgift tas ut vid onlineköp i vår webshop.

Månadsabonnemang har ingen bindningstid men en (1) kalendermånads uppsägningstid. Det är tillsammans med årskortet det mest populära alternativet för de kunder som tränar hos oss regelbundet. Läs mer om hur månadsabonnemanget fungerar här.

Om Guldkortet
Guldkortet är till för dig som vill träna på alla våra anläggningar till ett förmånligt pris. Detta gäller alla våra anläggningar i hela Sverige. Som guldkortsmedlem har du dessutom 15% rabatt på följande kurser:

*Om Dagkorten
Dagkorten gäller vardagar innan klockan 16:00. Kommer du efter klockan 16:00 eller på en helg tillkommer 60* kronor i tilläggsavgift.

Klippkort

10 klipp

Vuxen1600

Junior & Senior950

25 klipp

Vuxen3400

Junior & Senior1975

10 klipp Dagtid

Vuxen950

25 klipp Dagtid

Vuxen1975

Obs! Vid Klippkort Dag gäller ej tilläggsavgiften på 60 kronor, separat entré eller parallellt träningskort för kvälls- och helgtid krävs.

Klippkorten gäller på samtliga anläggningar i Stockholm och kan utnyttjas i 2 år. Läs mer om Klippkorten.
Junior gäller för personer under 18 år.


Vanliga frågor om våra träningskort

Läs gärna våra fullständiga avtalsvillkor. Dessa gäller för samtliga träningskort på Klättercentret.

Hur funkar månadsabonnemanget?

Månadsabonnemanget betalas varje månad via autogiro eller betalkort och saknar bindningstid. Avtalet fortlöper tills du säger upp det, med en (1) kalendermånads uppsägningstid (t ex inkommer din uppsägning någon dag i november avslutas avtalet den sista december). Du säger upp avtalet genom att kontakta din anläggning eller vår kundservice, antingen via mail, telefon eller på plats i receptionen. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Vid tecknande av ett månadsabonnemang på plats i receptionen tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Denna betalas på plats i kassan i samband med första betalningen. Om du själv startar ditt månadsabonnemang via vår webshop tillkommer ingen administrativ avgift, du hittar vår webshop här!

Kan jag byta betalsätt på mitt månadsabonnemang?

Då betalsättet är kopplat till ett medgivande mot antingen banken eller kortleverantören så går det inte att byta mellan betalsätt på ditt månadsabonnemang. För att göra detta måste du säga upp ditt nuvarande avtal och köpa ett nytt träningskort.

Går det att uppgradera till ett Guldkort?

Du kan uppgradera ditt träningskort från en anläggning till guld om du har ett periodkort eller ett månadsabonnemang för en anläggning. För detta tar vi ingen administrativ avgift. Mellanskillnaden för de båda korten beräknas och betalas på plats i kassan. Vid byte av anläggning med månadsabonnemang ska ett nytt avtal undertecknas.

Kan jag byta anläggning?

Du kan byta giltig anläggning på alla periodkort och månadsabonnemang. Detta är endast möjligt om du byter anläggning inom samma stad (aktiebolag). För detta tar vi en administrativ avgift på 100 kr. Observera att du kan behöva betala extra om anläggningen du byter till har ett högre pris än anläggningen du byter ifrån. Vid byte av anläggning med månadsabonnemang ska ett nytt avtal undertecknas. Ingen förskottsbetald kostnad återbetalas.

Kan jag ändra mitt månadsabonnemang guld till att bara gälla på en anläggning?

Du kan nedgradera ditt månadsabonnemang guld till ett månadsabonnemang för en anläggning. Detta är endast möjligt om du byter anläggning inom samma stad (aktiebolag). För detta tar vi en administrativ avgift på 100 kr. Vid bytet ska ett nytt avtal undertecknas. Ingen förskottsbetald kostnad återbetalas.

Jag har friskvårdsbidrag, kan jag använda det hos er?

Alla våra träningskort är giltiga för friskvårdsbidrag, detta gäller även klippkorten. Många av våra kurser är även giltiga för friskvårdsbidrag. Speciella krav kan förekomma från arbetsgivare.

Vid köp av månadsabonnemang kan du bara plocka ut ett friskvårdsintyg på de månader som du redan har betalat. Exempelvis kan du plocka ut ett intyg på ett flertal månader i slutet av ett år.

Du kan själv plocka ut ett friskvårdsintyg genom att logga in på vår kundwebb.

Vi samarbetar även med WellnetBenify och ePassi.

Jag har tappat bort mitt kundkort, vad gör jag?

Om du tappat bort ditt kort (Klättercentretkort eller grönt eller rött kort) tar vi en avgift om 50 kr för att ersätta det.

X