Caféet på Telefonplan

Ta en paus! Unna dig en stunds avkoppling. På Klättercentret Telefonplan har vi ett brett utbud av mat och fika.

Vill du fika har vi förutom gott kaffe, te och läsk. Till det finns det massor av spännande bars och andra trevliga alternativ.

Notera att sista beställningen på mat och från espressobaren är kl 20:30 på vardagar och kl 18:30 på helger.

Spressomaskin

Kaffe

Visst, vi är klättring, men vi värdesätter också en bra doft- och smakupplevelse, ekologisk odling och värderingar som följer med rättvisemärkning.

Oavsett om du köper en bryggkaffe, en espresso eller en latte på Klättercentret, anstränger vi oss för att servera en angenäm kopp kaffe. Detta gör vi bland annat genom att vårt kaffe är ekologiskt och rättvisemärkt och att vi utbildar vår personal i hur man brygger en bra espresso och att bönorna är absolut färskrostade när de levereras till oss.

Odlingen av bönorna till alla våra kaffesorter är helt ekologisk och rättvisemärkningen garanterar att kaffeodlarna får en skälig lön, förbättrade arbetsvillkor samt motverkar barnarbete. Något som vi har jobbat med i många år.

Läs mer om rättvisemärkning på www.rattvisemarkt.se.

Kravcertifierade

På Klättercentret i Telefonplan är vi stolta över att vara certifierade enligt Kravs regler. Arbetet har pågått under de senaste åren och vi kommer fortsätta jobba hårt för att fortsätta utvecklas.

 

X