Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

OBS! Vi tar EJ emot ansökningar rörande sommarjobb


Telefonplan söker instruktörer

Nu söker Klättercentret nya instruktörer till vår anläggning på Telefonplan!

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Som instruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hålla kurser och därmed ge Klättercentrets kunder en upplevelse och/eller ett lärande i olika delar av klättringen.

Tjänsten kommer vara en tillsvidareanställning, vilket innebär att du arbetar på ett regelbundet schema. Tanken är att du som instruktör ska känna att du får en tillhörighet till en anläggning, en tydligare samhörighet till anläggningens kollegor samt att det blir platschefen som har personalansvaret för dig. Det kan också göra det möjligt att kombinera instruktörstjänsten med att arbeta inom andra områden på anläggningen som t ex i reception eller som ledbyggare, om det är så att behovet finns, att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten.

Förkrav till rollen som instruktör:

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat aktivt i minst 1 år
  • Godkänd Nivå 2 huvudinstruktör (topprepsinstruktör)

Arbetstid: Sysselsättningsgraden för tillsvidareanställda instruktörer är generellt mellan 8 – 32 timmar per månad. Schemaläggning dagtid, kvällar och helger på ett rullande schema.

Arbetsplats: På vår anläggning på Telefonplan (Tellusgången 22-24, Hägersten).

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. Var noga med att välja korrekt roll (instruktör/tränare) och anläggning (Telefonplan) i ansökan. Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven.


Klättercentret söker Ledbyggare

Till hösten söker vi ledbyggare till flera av våra anläggningar; KC Västerås, KC Uppsala samt KC Akalla. Som ledbyggare är du del i den viktiga grupp som bygger leder och boulderproblem till Klättercentrets kunder, med syfte att skapa den bästa klätterupplevelsen till nybörjare, avancerade klättrare och kursdeltagare. Som ledbyggare krävs en förståelse för rörelse och ett kreativt tänkande.

Ledbyggarens arbetsuppgifter: förutom det faktiska byggandet och vård av grepp samt utrustning kopplat till arbete, kan bestå av underhåll och reparation av anläggningen. I rollen har du höga krav på dig att följa och upprätthålla de befintliga säkerhetsrutinerna.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är en hängiven och kreativ klättrare som drivs av klätterutmaningar och problemlösning. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du sätter våra olika kunders behov i fokus. Som klättrare ska du ha ett brett register och kunna bemästra både ledklättring och bouldering.

Förkrav: För att vara aktuell som ledbyggare denna omgång måste ha klättrat aktivt de senaste 3 åren samt  inneha rött kort. Det är mycket meriterande om du har haft tidigare jobb som ledbyggare på kommersiell verksamhet. Kunskap inom byggbranschen är till din  fördel och du måste kunna arbeta fysiskt. Vi förutsätter att du är minst 20 år fyllda och för att lätt kunna kommunicera med medarbetare och kunder samt ta del av vårt utbildnings-och säkerhetsmaterial är det viktigt att du talar svenska men också gärna engelska.

Arbetstid: Tjänsterna är främst deltidstjänster på minst 40% med någon eventuell heltidstjänst. Arbetet är förlagt främst vardagar dagtid, men arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten går med fördel att kombinera med andra tjänster som tex instruktör eller receptionist.

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum varierar för de olika tjänsterna och anläggningarna.

Är du intresserad ansöker du till Stockholm, Västerås eller Uppsala här .

Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven för tjänsten.


Instruktör

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under september – oktober samt januari – februari).

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X