Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

OBS! Vi tar EJ emot ansökningar rörande sommarjobb


Klättercentret Telefonplan söker nu en kursansvarig!

Som kursansvarig sköter du i samråd med platschef all administration kring anläggningens kursverksamhet samt är instruktörernas kontaktperson i arbetet. En av dina främsta arbetsuppgifter är att tillse att det finns rätt utbildade instruktörer i rätt tid och till rätt kurser.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Lägga schema för kurser och träningspass samt bemanna dessa pass med rätt antal utbildade instruktörer
  • Löpande följa upp och utvärdera kursutbudet, efterfrågan och beläggning
  • Agera kontaktperson för instruktörer 
  • Samarbeta med den lokala ledningsgruppen och självständigt hålla personalmöten för instruktörer

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för denna roll söker vi en organiserad, administrativt lagd och analytisk person. En anställd som tidigare haft tjänsten som kursansvarig beskriver rollen på följande sätt:  ”En roll för dig som är lösningsorienterad, strukturerad samt social nog att vara spindeln i nätet”. För rätt person finns med tiden möjlighet till ett utökat ansvar i tjänsten innefattande personalansvar över anläggningens instruktörer. 

Förkrav: Vi förutsätter att du har ett intresse för klättring och klättrat aktivt i minst ett år, samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då arbetet omfattar kontakt med kunder per mail och telefon.

Meriterande: Auktoriserad inomhusinstruktör samt tidigare arbete som bemanningsassistent, schemaläggare eller liknande administrativa roller. 

Omfattning: Tjänsten är en heltidstjänst med en fördelning av arbetstiden på 50% för administrativt arbete och 50% för schemalagt arbete i reception och som instruktör.

Arbetstid: Arbetet kommer att förläggas både dag- och kvällstid samt helger. Arbetstiden är oregelbunden då en kursansvarig behöver vara på anläggningen under olika tider för att förstå instruktörernas, anläggningens och kundernas behov.

Tillträde: Omgående, sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. 

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. 


Klättercentret Gallerian söker receptionister!

Nu söker vi receptionister till vår boulderhall i Gallerian, Stockholm. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Som receptionist gäller det att alltid fokusera på kunden och ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra, köpa ett par klätterskor eller bara är intresserad av att lära sig mer om klättring ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov. 

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer överlag krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt en god samarbetsförmåga. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vår butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, respektfull, ärlig och flexibel. Att kunna identifiera problem och samtidigt vara lösningsorienterad är också egenskaper som vi värderar högt.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande: En del av rollen som receptionist är försäljning i vår butik och att där kunna ge kunden bästa möjliga service. Det är därför meriterande med erfarenhet och/eller utbildning inom försäljning. Utöver det så är ett intresse för klättring självklart meriterande för rollen. 

Omfattning/arbetstid: Vi söker flera receptionister på deltid och sysselsättningsgraden kan anpassas inför anställning utifrån önskemål och behov. Den schemalagda arbetstiden kan komma att variera och i denna tjänst förekommer helgarbete.

Arbetsplats: Klättercentret Gallerian i Stockholm (Hamngatan 37, 111 53 Stockholm)

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. 

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV” och var noga med att välja korrekt roll och anläggning i ansökningsformuläret.


Instruktör

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under september – oktober samt januari – februari).

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X