Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

OBS! Vi tar EJ emot ansökningar rörande sommarjobb


Telefonplan söker hallansvarig

Som hallansvarig på Klättercentret ansvarar du, tillsammans med ditt team, för ledbygget i hallen. Ledaregenskaper är av stor vikt för att lyckas i rollen som hallansvarig, samt en god förståelse eller vilja att lära sig allt om kommersiellt ledbygge. 

Hallansvarig ansvarar för hela hallens och hallarbetets utformning, rutiner och arbetssätt. Du ska överblicka och strukturera alla delar som är avgörande för att ha en framgångsrik kommersiell klätterhall, såsom personalledning, säkerhetsarbete och ledbygget. Rollen ställer också stora krav på att kunna sköta de administrativa arbetsuppgifterna som t.ex. schemaläggning, planering och analys. Som hallansvarig är det ditt ansvar att möta kundernas behov och vara lyhörd kring Klättercentrets vision, strategier och värdegrund när det kommer till bygget i hallen. 

Personliga egenskaper: Som hallansvarig är du en hängiven klättrare samt en naturlig ledare som är strukturerad, tydlig och har en god förmåga att få teamet att samarbeta. Du ska också drivas av att utveckla kommersiell inomhusklättring, ha en skarp analytisk och planerande förmåga samt älska att motivera andra till att samarbeta och göra sitt bästa varje dag. 

Förkrav: För att trivas i rollen som hallansvarig bör du ha en god förståelse för ledbygge i kommersiell verksamhet, ha goda ledaregenskaper och gärna tidigare ha arbetat som teamledare eller liknande. Utöver detta är tidigare arbete som ledbyggare samt kunskap inom byggbranschen meriterande. Du får gärna ha erfarenhet av arbete på hög höjd, ha en god fysik, samt vara kunnig inom säkerhet. Vi förutsätter att du kommunicerar flytande på både svenska och engelska i tal och skrift.

Omfattning & arbetstid: Tjänsten som hallansvarig är en heltidstjänst där arbete som ledbyggare utgör 2-3 dagar per vecka och resterande tid läggs på administrativa uppgifter och stöd till övriga delar av verksamheten vid behov. Arbetet är främst förlagt på dagtid vardagar, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna i december. 

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast. 

Ansökan: Ansök här. Var noga med att markera att du söker till: Hallansvarig – Telefonplan.


Telefonplan söker instruktörer

Nu söker Klättercentret nya instruktörer till vår anläggning på Telefonplan!

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Som instruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hålla kurser och därmed ge Klättercentrets kunder en upplevelse och/eller ett lärande i olika delar av klättringen.

Tjänsten kommer vara en tillsvidareanställning, vilket innebär att du arbetar på ett regelbundet schema. Tanken är att du som instruktör ska känna att du får en tillhörighet till en anläggning, en tydligare samhörighet till anläggningens kollegor samt att det blir platschefen som har personalansvaret för dig. Det kan också göra det möjligt att kombinera instruktörstjänsten med att arbeta inom andra områden på anläggningen som t ex i reception eller som ledbyggare, om det är så att behovet finns, att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten.

Förkrav till rollen som instruktör:

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat aktivt i minst 1 år
  • Godkänd Nivå 2 huvudinstruktör (topprepsinstruktör)

Arbetstid: Sysselsättningsgraden för tillsvidareanställda instruktörer är generellt mellan 8 – 32 timmar per månad. Schemaläggning dagtid, kvällar och helger på ett rullande schema.

Arbetsplats: På vår anläggning på Telefonplan (Tellusgången 22-24, Hägersten).

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. Var noga med att välja korrekt roll (instruktör/tränare) och anläggning (Telefonplan) i ansökan. Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven.


Instruktör

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under september – oktober samt januari – februari).

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X