Kampanj på La Sportiva Solution (utgående modell) – juli 2018

Under hela juli månad kör vi kampanj på La Sportiva Solution på Klättercentret Telefonplan och Klättercentret Malmö.

Solution

Solution är en av La Sportivas mest klassiska modeller och med sin aggressiva böj på tån lämpar den sig perfekt för brant bouldering. Tillsammans med sin klassiska häl och klistriga Vibram® XS Grip™ får du full kontroll på såväl heel-hooks som toe-hooks.

De senaste åren har La Sportiva utvecklat modellen med små förändringar, men visuellt har de ändrat färgerna väldigt mycket. Modellerna vi säljer ut är äldre modeller i den klassiska gula färgen, allt för att göra plats i lagret för nya färger inför kommande säsongen.

La Sportiva Solution

Rekommenderat pris är 1750:- men under juli månad får du den för 999:-

Observera att det gäller utgående modeller och enbart på Klättercentret Telefonplan och Klättercentret Malmö. Vi har fullständiga storleksstegar på Telefonplan, men erbjudandet gäller så långt lagret räcker och fram till sista juli.

Publicerat den: 2 juli, 2018 11:40
X