Vi inför tidsbokningar för klättring

Måndagen den 14:e december införde vi bokningsbara platser på Klättercentret Telefonplan . Det innebär att om du vill klättra på vardagar mellan kl 14.30-21.30, eller på helgen, så måste du boka din plats innan. Om du vill klättra innan 14.30 på vardagar behöver du inte boka plats.

Vi har 40 bokningsbara platser per halvtimme. Utöver det finns det tio platser för drop-in som delas ut först till kvarn. Du kommer kunna komma in tio minuter innan och 20 minuter efter din bokade tid.

Vi gör detta för att kunna erbjuda en säker och bra upplevelse för alla och hjälpa våra kunder att sprida ut sig över tid och rum. Vårt mål är att bli bättre, men vi förstår att detta är en förändring som kan upplevas som krånglig till en början. Det här är en stor förändring för oss också och vi behöver därför din hjälp för att göra det så smidigt som möjligt.

Logga in

Du som har ett kort hos oss har redan en användare i vårt bokningssystem. Om du registrerade en mailadress när du köpte ditt kort kan du redan nu logga in och boka tid för klättring. Gå vidare till vårt bokningssystem, välj “logga in” och sedan “glömt lösenord?”, så får du dina inloggningsuppgifter skickade till din mail.

Klicka här för att komma till vår bokningssida!

Om din mailadress inte finns i vårt system behöver du kontakta oss på telefonplan@klattercentret.se för att boka ett pass. Vi hjälper dig sedan uppdatera din profil nästa gång du kommer till hallen.

Hjälp oss göra det här säkert och bra!

Det här är nytt för oss och vi kommer följa upp arbetet med hjälp av den statistik vi får in, vilket betyder att upplägget kan komma att ändras. Vi hoppas att bokningssystemet kommer göra din klätterupplevelse hos oss bättre och tar gärna emot dina frågor och funderingar. Kontakta oss på telefonplan@klattercentret.se så hjälper vi dig.

Kom ihåg att sprida ut er över tid och rum genom att komma de tider vi har färre besökare och stanna hemma om ni är krassliga.

Vad du behöver tänka på:

  • Du behöver boka plats för att vara säker på att kunna träna
  • Det finns 10 Drop-In platser varje halvtimme som delas ut först till kvarn
  • Det är fortsatt viktigt att sprida ut sig i hallen – är det trångt på en sektion/repvägg, välj en annan!
  • Det är bra om du kortar ner din träningstid så att fler får chansen att träna
  • Det finns ingen tidsbegränsning för ditt pass
Publicerat den: 8 december, 2020 17:19
X