Renovering av bastu

 

Uppdatering 23/3: Fredagsbastu, hurra! Imorgon, fredagen 24/3, kl.17.30 är vår nyrenoverade bastu öppen igen!

Uppdatering 17/3:Tyvärr kommer bygget dra ut något på tiden. Vi hoppas på att bastun är igång igen 23/3, alltså torsdag v.12. Duscharna kommer också behöva vara avstängda dagtid tillsvidare. Vi fortsätter att uppdatera med info här om något skulle ändras.

Måndagen 13/3 börjar vi renovera herrarnas bastu. Det betyder att du tyvärr inte kommer kunna basta under vecka 11. Vi kommer också att behöva ha duscharna avstängda dagtid denna vecka mellan 07-17.30. Så kommer du hit på kvällen kommer du alltså kunna ta en dusch, men tyvärr inte basta. Om något skulle ändras kommer vi att uppdatera infon här och på instagram. Så om du inte redan följer oss så passa på nu: @klattercentret_telefonplan

Publicerat den: 13 mars, 2023 12:55
X