SLUTSÅLT: Blocstock Telefonplan: 1 september!

 

 

Blocstock är slutsålt! <3

 

Längtar du också efter en kväll med massor av nya problem, god öl och bra musik? Då ska du komma på Blocstock! 

Blocstock Telefonplan – 1/9 kl.18.00 i nya boulderhallen

Blocstock är ett gammalt favoritevent. För dig som var med förut kommer du säkert ihåg att vi byggde massor av nya problem, att vi la ner lite extra kärlek på varje boulder, att David spelade svinbra musik och att när du klättrat klart kanske du tog en öl med en nyfunnen kompis. Allt det kommer du kunna göra igen! Blocstock är en fredagskväll för alla. Klättrat hela livet? Började klättra igår? Ni kommer ha precis lika kul! Ingen tävling, ingen final, bara mängder av nya problem och bra häng. Efteråt kan du vara med i utlottningen av fina priser från Black Diamond och ta en öl från Beer Monkey.

(Du som varit med förut kanske också kommer ihåg en massa galen loppisinredning, väldigt kritiga saccosäckar och obskyra tavlor med ugglemotiv men allt det har fått återvända till diverse loppisar och campervans. Där får det också stanna). 

 

Biljettsläpp morgonen 22/8!

Du kan köpa din biljett i receptionen på alla Klättercentrets hallar fr o m när vi öppnar 22/8. Det är begränsat med platser så passa på att köpa din biljett så snart du kan 🙂

  • 100:- för dig som har ett KC kort (gäller ej klippkort)
  • 200:- för alla andra

 

Guldkort under torsdag och fredag

Har du ett träningskort i Telefonplan och tänkt att träna massor torsdag och fredag, men inte vara med på Blocstock? Nya boulderhallen kommer vara halvt stängd på onsdag och helt avstängd torsdag och fredag. Det finns ju jättemycket annan klättring för dig här hos oss, men känner du dig klar med den kanske det är kul att testa en av våra andra hallar. Ditt kort blir ett guldkort torsdag och fredag – kanske kan du passa på att få till ett Gallerian-sesh? Eller spana i Akalla eller Solnas boulders? Vill du dra till Uppsala, Västerås eller Malmö gäller ditt kort där med 🙂

 

Blocstock Telefonplan – 1/9 kl.18.00 i nya boulderhallen

  • Massor av nya boulders
  • God öl
  • David vid DJ-båset
  • Utlottningspriser från Black Diamond

 

 

 

Vi kommer bygga om hela nya boulderhallen förutom projektväggen (den sparar vi till lite senare i september för en projektväggsfredag med bar från Beer Monkey – stay tuned).

Publicerat den: 3 augusti, 2023 16:46
X