Varning för bedragare som utger sig för att rekrytera till Klättercentret!

 

Vi har fått information om att kunder blivit kontaktade på Facebook av någon som utger sig för att rekrytera till Klättercentret, via en Facebooksida för jobb i Stockholm. Personen säger sig heta Kevin och verkar vilja komma åt personers Bank-ID och belastningsregister.

Lämna aldrig ut dina uppgifter! Klättercentret kontaktar aldrig dig och ber dig identifiera dig med Bank-ID. Vi kontaktar heller aldrig någon på Facebook i rekryteringssyfte. All vår rekrytering sker via vår hemsida och du blir kontaktad via den mailadress du lämnar i samband med ansökan. Vi uppmanar alla kunder att vara vaksamma och göra en polisanmälan vid denna typ av kontakt.

Är du det minsta osäker på om det är vi som har kontaktat dig, tveka inte att kontakta oss på våra officiella kontaktvägar som du hittar här på vår hemsida.

Publicerat den: 29 november, 2023 11:32
X