Blocstock 3/5 – Hejdå gamla övervåningen!

För mer information om begränsningar i och med renoveringen av gamla övervåningen, läs här!

 

 

Vår gamla övervåning är just som vi kallar den – gammal. Från toppmodern till numera lite sliten och trång, nu är det dags för övervåningen att gå i efterlängtad pension. Istället kommer våningen få Gallerians fräscha väggar (med högre höjd och i ny design) och efter sommaren någon gång kommer du kunna klättra nya problem och leder på nya väggar. Men visst känns det liiiite sorgligt att gamla sektioner går i graven. Aldrig igen kommer du drabbas arv “svampfot”, fundera på om kanten ingår på svaet, bli vrålpumpad i grottan eller undra om den stora blå sektionen verkligen är en slabb eller om den faktiskt är lite överhängande. Så kom och säg tack och hej till gamla övervåningen innan den renoveras!

 

Den 3/5 anordnar vi Blocstock! Var med och klättra sista gången det här våningsplanet får se massor av nya boulders, prata gamla minnen, lyssna på musik och var med i utlottningen av fina priser.

 

Blocstock Telefonplan – 3/5 kl. 17.00 på gamla övervåningen

Blocstock är ett gammalt favoritevent. För dig som var med förut kommer du säkert ihåg att vi byggde massor av nya problem, att vi la ner lite extra kärlek på varje boulder, att David spelade svinbra musik och att när du klättrat klart kanske du hade en nyfunnen kompis. Allt det kommer du kunna göra igen! Blocstock är en fredagskväll för alla. Ingen tävling, ingen final, bara mängder av nya problem och bra häng. Kanske en liten tår för att sörja övervåningen, kanske ett hurra för att den kommer bli så mycket bättre. Efteråt kan du vara med i utlottningen av fina priser från Black Diamond. Hela kvällen hänger vi på gamla övervåningen.

 

 

Biljettsläpp klockan 17.00 den 18/4!

Du kan köpa din biljett i receptionen på alla Klättercentrets hallar. Det är begränsat med platser så passa på att köpa din biljett så snart du kan 🙂

  • 180:- för dig som har ett periodkort eller autogiro hos oss (gäller ej klippkort)
  • 300:- för alla andra

 

Övervåningen stängd 30/4 – 3/5

Gamla övervåningen kommer att vara stängd mellan 30/4 – 3/5. Det finns ju jättemycket annan klättring för dig här hos oss, men känner du dig klar med den kanske det är kul att testa en av våra andra hallar. Ditt kort blir ett guldkort tisdag till fredag – kanske kan du passa på att få till ett Gallerian-sesh? Eller spana i Akalla eller Solnas boulders? Vill du dra till Uppsala, Västerås, Göteborg, Helsingborg eller Malmö gäller ditt kort där med 🙂

Publicerat den: 15 april, 2024 13:31
X