Telefonplan blir större!

I sommar börjar vi äntligen arbetet med att expandera Klättercentret Telefonplan!

Vi får tillgång till 1000 kvadratmeter i en lokal på andra sidan omklädningsrummen och tänker fylla den med så mycket bouldering vi kan. Förutom mer klättring kommer herrarnas omklädningsrum bli större och alla ytorna kring receptionen kommer fräschas upp. Vi tänker även passa på att göra en del förbättringar och ändringar i vår befintliga klätterhall. Bland annat kommer en Moonboard!

Du kommer kunna klättra som vanligt under hela tiden vi bygger ut!

Du hittar en sneak peek på Telefonplans Instagram!

Planerade begränsningar

Avstängda omklädningsrum

Från och med onsdagen den 22/6 kommer omklädningsrum, café och butik att vara stängda. Du kommer alltså tyvärr inte kunna ta en dusch hos oss efter ditt pass. Arbetet förväntas pågå under hela juli.

Du som har ett träningskort för endast Telefonplan kommer kunna klättra på alla våra anläggningar fram tills dess att omklädningsrummen är återställda! Det gäller från den 22/6.

 

Barnhörnan flyttas!

8/6 Vår trogna barnhörna har tyvärr behövt flytta på sig för att göra plats för annat. I slutet av sommaren kommer en ny, roligare och finare barnhörna finnas på gamla övervåningen!

Tänk på att hålla extra uppsyn om du bouldrar med ditt barn på andra platser i hallen! Läs gärna våra regler om klättring med barn eller ta en folder i receptionen.

 

 


Vi kommer att uppdatera hemsidan med mer information under sommaren, du kan också hålla dig uppdaterad genom att följa Klättercentret Telefonplan på Instagram!

X