Telefonplan blir större!

I sommar börjar vi äntligen arbetet med att expandera Klättercentret Telefonplan!

Vi får tillgång till 1000 kvadratmeter i en lokal på andra sidan omklädningsrummen och tänker fylla den med så mycket bouldering vi kan. Förutom mer klättring kommer herrarnas omklädningsrum bli större och alla ytorna kring receptionen kommer fräschas upp. Vi tänker även passa på att göra en del förbättringar och ändringar i vår befintliga klätterhall. Bland annat kommer en Moonboard!

Du kommer kunna klättra som vanligt under hela tiden vi bygger ut!

Du hittar en sneak peek på Telefonplans Instagram!

Planerade begränsningar

Hej! Några inledande ord! I och med expansionen passar vi på att ta hand om andra delar av hallen, Det är sånt vi brukar göra varje sommar, men i år är allt lite extra beroende av vad som händer i nya lokalen. Leveranser ska passa ihop, nya och gamla grepp ska omfördelas, andra saker ska flyttas runt och samtidigt har vi inte alla våra vanliga ytor att använda när reception/café/butik/ är stängda. Ibland behöver vi helt enkelt göra saker för att det bara är just bara precis den här veckan det går. Undrar du något så fråga oss jättegärna!

 

22/8 – Omklädningsrummen är öppna igen!

Nu har halva herrarnas omklädningsrum öppnat igen med dusch och bastu. Det är fortfarande ett tag kvar innan hela omklädningsrummet öppnar. Damernas omklädningsrum är öppet sedan tidigare.

Du som har ett träningskort för endast Telefonplan kommer kunna klättra på alla våra anläggningar fram den 9/9.

 

Tunnel och systemvägg pausar

8/7 Vi ska byta mattorna under tunneln! Det betyder att det inte kommer gå att klättra i tunneln från och med 8/7 till slutet av sommaren/början av hösten. Vi återkommer när vi har mer exakt datum på när leveransen av nya mattor sker. När tunneln återvänder kommer den vara fräschare och såklart med helt nya leder <3

Systemväggen (Mooneyboarden) får göra plats för en Moonboard! (!) Den kommer också vara klar efter sommaren. Har du aldrig klättrat på en MoonBoard? Kolla in den här tutorialen! Passa också på att spana in det här klippet med världens bästa Kajsa Rosén

 

Barnhörnan flyttas!

8/6 Vår trogna barnhörna har tyvärr behövt flytta på sig för att göra plats för annat. I slutet av sommaren kommer en ny, roligare och finare barnhörna finnas på gamla övervåningen!

Tänk på att hålla extra uppsyn om du bouldrar med ditt barn på andra platser i hallen! Läs gärna våra regler om klättring med barn eller ta en folder i receptionen.

 

Campusen renoveras

20/7 vår campusdel har nu plockats ner för att fräschas upp och renoveras. Öppnar samtidigt som nya tunneln och moonboarden senare i sommar.

 


Vi kommer att uppdatera hemsidan med mer information under sommaren, du kan också hålla dig uppdaterad genom att följa Klättercentret Telefonplan på Instagram!


Short summary

We are expanding Klättercentret Telefonplan with 1000 square meters!

Dressing rooms, showers, the sauna, café and the shop is closed from June the 22nd. If you have a training card for only Telefonplan your card will be valid at all gyms until the dressing rooms are back.

Starting July the 8th we will put new mats in the tunnel, it will be closed until further notice. The old system wall will be replaced by a Moonboard.

X