Telefonplan söker en kursansvarig!

Som kursansvarig sköter du i samråd med platschef all administration kring anläggningens kursverksamhet samt är instruktörernas kontaktperson i arbetet. En av dina främsta arbetsuppgifter är att tillse att det finns rätt utbildade instruktörer i rätt tid och till rätt kurser.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Lägga schema för kurser och träningspass samt bemanna dessa pass med rätt antal utbildade instruktörer
  • Löpande följa upp och utvärdera kursutbudet, efterfrågan och beläggning
  • Agera kontaktperson för instruktörer 
  • Ingå i den lokala styrgruppen och självständigt hålla personalmöten för instruktörer
  • Hjälpa till med eventsamordning på anläggningen

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för denna roll söker vi en organiserad, administrativt lagd och analytisk person. En anställd som tidigare haft tjänsten som kursansvarig beskriver rollen på följande sätt:  ”En roll för dig som är lösningsorienterad, strukturerad samt social nog att vara spindeln i nätet”. För rätt person finns med tiden möjlighet till ett utökat ansvar i tjänsten innefattande personalansvar över anläggningens instruktörer. 

Förkrav: Vi förutsätter att du har ett intresse för klättring och en vilja att lära dig mer om sporten, samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då arbetet omfattar kontakt med kunder per mejl och telefon.

Meriterande: Tidigare arbete som bemanningsassistent, schemaläggare eller liknande administrativa roller samt erfarenhet inom eventsamordning. Även meriterande om du jobbat med uppsökande försäljning och är auktoriserad inomhusinstruktör.

Omfattning: Tjänsten är en heltidstjänst med en fördelning av arbetstiden på 80% för administrativt arbete och 20% för schemalagt arbete i reception och som instruktör.

Arbetstid: Arbetet kommer primärt att förläggas dagtid på vardagar, men ibland även kvällstid och helger. Anledningen till att arbetstiden ibland är oregelbunden är för att en kursansvarig behöver vara på anläggningen under olika tider för att förstå instruktörernas, anläggningens och kundernas behov.

Tillträde: Omgående, sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i vårt ansökningsformulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”.

 

Just nu söker vi också en produktledare för vår kursverksamhet, klicka här för att komma till annons.

X