Klättercentrets fotopolicy

På Klättercentret värnar vi om alla våra besökares integritet. Vår fotopolicy är en del i detta arbete.

Att fota eller filma sig själv eller sina kompisar när man tränar eller klättrar kan vara väldigt roligt. Du kanske gör det för att se slipa på dina fotplaceringar eller för att dela med dig av ditt flashförsök i sociala medier? Det är tillåtet att fota eller filma sig själv, men det är inte tillåtet att fota eller filma andra kunder utan deras tillåtelse.

En annan kund i hallen behöver ingen anledning till att inte vilja vara med på bild eller film. Det är viktigt att vi alla respekterar detta så att alla känner sig bekväma med att träna hos oss.

Total fotoförbud i omklädningsrummen

I våra omklädningsrum råder totalt foto- och filmförbud.

Undantag från fotopolicyn

Undantag från fotopolicyn sker endast när Klättercentret själva, eller tredjepart på uppgift av Klättercentret, filmar eller fotar i hallen. Personer som är framträdande på bild eller film måste fortfarande ge sitt tillåtande innan publicering men vid miljö- och gruppbilder, där enskilda personer inte syns tydligt, får publicering ske utan den enskildes medgivande. Fotografering och filmning av omklädningsrum kan ske, men görs då aldrig samtidigt som omklädningsrummen är öppna för våra kunder.

X