Gruppträning Bouldering

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
18 år eller äldre. Erfarenhet utifrån nivåförklaring.

TIDSÅTGÅNG
Fem tillfällen, 2 timmar vardera.

PRIS
2090 kr/deltagare.

UTRUSTNING
Du har egna eller hyr klätterskor.

Kurspris: 2090 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Vill du komma vidare och utvecklas som klättrare och på köpet få nya kompisar att träna med?

I så fall tycker vi att du ska anmäla dig till en av våra bouldergrupper. Under ledning av en av våra duktiga coacher får du i en liten grupp träna teknik och taktik, samtidigt som du får hjälp med vad du kan göra för att komma vidare på egen hand.

Tillgängliga tider

Gruppträning Nybörjare (Nivå 1)

Tisdagar 15.45-17.45
12/3 – 9/4

Söndagar 15.00-17.00
17/3-28/4 (uppehåll 14/4 och 21/4)

Under fem veckor tränar du i en grupp om fyra personer tillsammans med samma tränare. Vår gruppträning nivå 1 är till för dig som är nybörjare och just har börjat klättra. Du kommer lära dig grundläggande tekniker som du har otroligt mycket värde av i all din klättring.

Gruppträning nivå 2 och nivå 3

Klättercentret Solna har en gruppträning för nivå 2 och en för nivå 3, som båda börjar den 13/3. Lär mer om det på Solnas hemsida!


Våra grupper på Klättercentret Solna hittar du här!


 Tre olika nivåer

Nivå 1 – Du har testat på klättring och klättrar problem kring 5/5+ på boulder. Du vill utmana dig själv och börja klättra problem kring 6A.

Nivå 2 – Du klättrar 6A-boulders och vill börja klättra problem kring 6B/6C. Du har klättrat ca 1-2 år och har lärt dig grundläggande tekniker kring balans och fotplaceringar.

Nivå 3 – Du klättrar 6C-boulders och vill ta nästa steg och försöka klara problem på den magiska gränsen 7A. Du har tidigare gått en träningskurs eller har motsvarande kunskaper kring tekniker likt: aktiverande av bålen, invridningar, kroppspositioner, heel-hooks, toe-hooks m.m.

Vilken nivå ska jag välja?

Om du är osäker över vilken nivå som passar dig bäst, eller funderar över någonting annat, så får du gärna kontakta vår kundservice.

Anmälan är bindande! Anmälan sker genom att kontakta oss på telefonplan@klattercentret.se, alternativt via telefon på 08-730 00 93.

Avanmälan måste ske 14 dagar innan kursstart.
Vi tar emot max 4 klättrare till kursen (och minst 3 anmälda krävs för att gruppen ska bli av).