Repetitionskurs

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Tidigare genomförd kurs eller motsvarande kunskap

TIDSÅTGÅNG
60 minuter

PRIS
295 kr/person

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

Kurspris: 295 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel

Vem är du: Vuxen

Vår repetitionskurs är till för dig som tidigare har gått en kurs i säkring på led eller topprep men inte känner dig redo att säkra. Kanske var det ett tag sedan du klättrade sist och du känner att du vill repetera och öva lite innan du säkrar igen. Under en timme hjälper en instruktör dig (och eventuellt en vän) att repetera de delar som behövs så att ni tryggt kan klättra på egen hand.

Vi rekommenderar alla våra kunder att säkra med en hjälplåsande broms, därför kommer du lära dig att säkra med den hjälplåsande bromsen GriGri på repetitionskursen.

För att kursen ska bli av måste ni vara minst två deltagare. Om du bokar själv kan du dock behöva ta med dig en vän som klättrar som backup. Det kostar inget extra, men den medföljande vännen behöver betala inträde.

Observera att en uppklättring inte ingår i kursen (dvs har du inget behörighetskort sedan tidigare så ingår inte en uppklättring i repetitionskursen). Vill du boka en uppklättring direkt efter repetitionskursen kan detta göras som ett separat tillfälle.

X