Sommarläger

Kursinformation

TIDSÅTGÅNG

10.00-16.00 Mån-Fre

PRIS
3350 kr/person

UTRUSTNING
All utrustning ingår

Kurspris: 3350 kr

Typ: Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Sommaren är snart här! Eller kanske inte ”snart-snart”, men vi är lite där i känslan redan. Sol, värme, ledighet, kanske jordgubbar ute vid klippan. Snart är vi där. Och nu är anmälan till vårt mycket populära sommarlovsläger öppen!

Våra klätterläger är fem dagar fyllda med massor av olika roliga aktiviteter – men såklart mest klättring. Vi varierar våra lägerdagar för att hitta den perfekta balansen mellan roligt och utmanande. Klättring med teknikträning, äventyrliga aktiviteter blandas med minst lika mycket lek. Så blir alla dagar nya och spännande. En dag i veckan är vi dessutom utomhus och klättrar!

 

Våra klätterläger passar för alla barn, oavsett hur mycket dom klättrat innan! Det spelar alltså ingen roll om ditt barn är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter varje individ. Låt ditt barn träffa andra som delar samma intresse, vi utlovar flera dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Vi har vårt sommarläger på våra anläggningar i i Solna, Akalla och Telefonplan!

Sommarlägret pågår under fem dagar, måndag till fredag, förutom vecka 25 då lägret är fyra dagar. Alla instruktörer som ansvarar för klättring och eventuellt bad under veckan är första hjälpen-utbildade och utbildade i vattenräddning.


Bra att veta om våra lägerveckor sommaren 2021

Veckor
Vecka 24, 25 (4 dagar), 26, 27 och 32

Tid
10.00-16.00 varje dag

Ålder
7-15 år

Pris
3350 kronor per person
2650 kronor för vecka 25
200 kronor i syskonrabatt, ange på anmälan

Vad ingår?
Mat och mellis ingår alla dagar
All utrustning ingår
Transport ingår dagen då vi är utomhus

Vi kan hantera alla typer av matallergier och matpreferenser. Glöm inte att fylla i eventuella allergier eller annat matönskemål!


Anmälan & betalning

Klicka här för att komma till anmälan!

Anmälan är bindande. När du skickat in din anmälan kommer du inom fem arbetsdagar (vardagar) får svar på att vi mottagit din anmälan. Obs: Notera att det inte betyder att du fått en plats på lägret.

Efter det kommer du få ytterligare ett mail med bekräftelse på plats, mer information samt faktura. Om lägret är fullt anges detta vid anmälan. Vi behandlar anmälningarna i kronologisk ordning.

Fakturan ska vara betald senast förfallodatum. Som betalningsreferens anges:

• Fakturanummer

• Deltagarens namn

• Anläggning


Avbokning

Uppdaterade avbokningsregler sommarläger

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och vill därför att de som känner minsta symptom stannar hemma. Därför är det i år möjligt att avboka sommarlägret kostnadsfritt fram till startdagen 09.00. Om någon skulle börja känna sig sjuk under lägret vill vi givetvis att ni stannar hemma då också. I detta fall får ni tillbaka 670kr per dag, avbokning sker senast 09.00 för återbetalning av påbörjad dag.

Undrar du något? Skicka ett mail till oss, lager@klattercentret.se. Glöm inte att skriva vilken anläggning som frågan gäller.

X