Butik Akalla

Välkommen till Klättercentrets största butik

I vår butik jobbar vi för att ha störst och bredast utbud, allt för att du ska hitta det du behöver till ditt klättringsäventyr. Men att hitta rätt utrustning kan vara en utmaning. Därför finns vår personal på plats för att hjälpa dig att hitta rätt modeller, rätt rep och rätt hårdvara.

En sele med skön passform är en viktig del för att göra klätterupplevelsen så bra som möjligt. Vad som känns bäst är olika för alla, men här hittar du selen som passar just dig.

Hos oss hittar du mängder med olika karbiner, bromsar, quickdraws och annan kul utrustning. Eller kanske ditt nya rep så du kan börja projektera leder både inne och ute.

Med rätt klätterskor kan du lita på dina fötter. Därför tar vi in massor av olika klätterskor, så du kan hitta just dom skorna som både känns sköna men också kan hjälpa till att utveckla din fotteknik.

Vi fortsätter att bygga ut butiken och fortsätter att utöka vårt utbud – så det alltid finns något nytt att kika på och fråga personalen om. Finns inte den produkten du är intresserad av så kan du självklart maila eller prata med personalen så gör vi vårt bästa för att få in den!

h6
h2
_mg_0561
IMG_1410
IMG_1411

 

X