Priser träningskort

Genom att välja något av våra träningskort blir din klättring betydligt billigare. Jämför gärna med priser för engångsträning.

Vill du handla på distans?
Klicka då här för att komma till vår webbshop där säljer vi några av våra träningskort.

Prices in english!

Träna på alla våra gym

Guld

Autogiro / Månad550:-

Årskort5900:-

Halvårskort3950:-

Kvartalskort2300:-

Månadskort1250:-

Guld Junior

Autogiro / Månad400:-

Årskort4400:-

Halvårskort2800:-

Kvartalskort1650:-

Månadskort950:-

Guld Dagtid*

Autogiro / Månad400:-

Årskort4400:-

Halvårskort2800:-

Kvartalskort1650:-

Månadskort950:-

Träningskort för Akalla

Akalla

Autogiro / Månad450:-

Årskort4900:-

Halvårskort3180:-

Kvartalskort1900:-

Månadskort1000:-

Akalla Junior

Autogiro / Månad350:-

Årskort3600:-

Halvårskort2200:-

Kvartalskort1250:-

Månadskort700:-

Akalla Dagtid*

Autogiro / Månad350:-

Årskort3600:-

Halvårskort2200:-

Kvartalskort1250:-

Månadskort700:-

Om autogirot
Vid tecknande av ett autogiroavtal tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Vårt autogiro har ingen bindningstid. Autogirot har 1 kalendermånads uppsägningstid. Det är tillsammans med årskortet det mest populära alternativet för de kunder som tränar hos oss regelbundet.

*Om Dagkorten
Dagkorten gäller vardagar innan klockan 16:00. Kommer du efter klockan 16:00 eller på en helg tillkommer 50* kronor i tilläggsavgift.

Om Guldkortet
Guldkortet är till för dig som vill träna på alla våra anläggningar till ett förmånligt pris. Detta gäller alla våra anläggningar i hela Sverige.

Som guldkortsmedlem har du dessutom 15% rabatt på följande kurser:

Klippkort

10 klipp

Vuxen1500:-

Junior850:-

25 klipp

Vuxen3100:-

Junior1800:-

10 klipp Dagtid

Vuxen850:-

25 klipp Dagtid

Vuxen1800:-

Obs! Vid Klippkort Dag gäller ej tilläggsavgiften på 50 kronor, separat entré eller parallellt träningskort för kvälls- och helgtid krävs.

Klippkorten gäller på samtliga anläggningar i Stockholm och kan utnyttjas i 2 år. Läs mer om Klippkorten.
Junior gäller för personer under 18 år.


Vanliga frågor om våra träningskort

Läs gärna våra fullständiga avtalsvillkor. Dessa gäller för samtliga träningskort på Klättercentret.

Hur funkar autogirot?

Autogirot betalas per månad och saknar bindningstid. Avtalet fortlöper tills du säger upp det, med 1 kalendermånads uppsägningstid (ex. inkommer din uppsägning någon dag i november avslutas avtalet den sista december). Uppsägningen skickas skriftligen till kundservice@klattercentret.se

Vid tecknande av ett autogiroavtal tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Denna betalas på plats i kassan i samband med första betalningen.

Går det att uppgradera till ett Guldkort?

Du kan uppgradera ditt träningskort från en anläggning till guld om du har ett periodkort eller ett autogiro för en anläggning. För detta tar vi ingen administrativ avgift. Mellanskillnaden för de båda korten beräknas och betalas på plats i kassan. Vid byte av anläggning med autogiroavtal skall ett nytt avtal undertecknas.

Kan jag byta anläggning?

Du kan byta giltig anläggning på alla periodkort och autogiron. Detta är endast möjligt om du byter anläggning inom samma stad (aktiebolag).  För detta tar vi en administrativ avgift på 100 kr. Vid byte av anläggning med autogiroavtal skall ett nytt avtal undertecknas. Ingen förskottsbetald kostnad återbetalas.

Kan jag ändra mitt autogiro guld till att bara gälla på en anläggning?

Du kan nedgradera ditt autogiro guld till ett autogiro för en anläggning. Detta är endast möjligt om du byter anläggning inom samma stad (aktiebolag). För detta tar vi en administrativ avgift på 100 kr. Vid byte av anläggning med autogiroavtal skall ett nytt avtal undertecknas. Ingen förskottsbetald kostnad återbetalas.

Kan flera personer klättra på samma klippkort?

Klippkortet är personligt, men du som står skriven på kortet har möjlighet att ta med en gäst och låta personen nyttja ett av dina klipp vid samma träningstillfälle. Klippkorten gäller på samtliga anläggningar i Stockholm och kan utnyttjas i 2 år.

Jag har friskvårdsbidrag, kan jag använda det hos er?

Alla våra träningskort är giltiga för friskvårdsbidrag. Många av våra kurser är även giltiga för friskvårdsbidrag. Speciella krav kan förekomma från arbetsgivare.

Vid köp av träningskort som betalas månadsvis via autogiro kan du bara plocka ut ett friskvårdsintyg på de månader som du redan har betalat. Exempelvis kan du plocka ut ett intyg på ett flertal månader i slutet av ett år.

Vi samarbetar även med WellnetActiway , Benify och Min Friskvård/ePassi.

Jag har tappat bort mitt kundkort, vad gör jag?

Om du tappat bort ditt kort (Klättercentretkort eller grönt eller rött kort) tar vi en avgift om 20 kr för att ersätta det.

X