Priser träningskort

Genom att välja något av våra träningskort blir din klättring betydligt billigare. Jämför gärna med priser för engångsträning.

Prices in english!

Klicka här för att köpa ditt träningskort direkt i vår webshop!

 

Träna på alla våra gym

Guld

Autogiro / Månad590:-

Årskort6375:-

Halvårskort4275:-

Månadskort995:-

Guld Dagtid*

Autogiro / Månad450:-

Årskort4725:-

Halvårskort3025:-

Månadskort750:-

Guld Junior & Senior

Autogiro / Månad450:-

Årskort4725:-

Halvårskort3025:-

Månadskort750:-

Senioravtal gäller för personer över 65 år.
Junioravtal gäller för personer under 18 år.

Träningskort för Akalla

Akalla

Autogiro / Månad470:-

Årskort5200:-

Halvårskort3350:-

Månadskort800:-

Akalla Dagtid*

Autogiro / Månad370:-

Årskort3795:-

Halvårskort2325:-

Månadskort600:-

Akalla Junior & Senior

Autogiro / Månad370:-

Årskort3795:-

Halvårskort2325:-

Månadskort600:-

Om autogirot
Vid tecknande av ett autogiroavtal tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Vårt autogiro har ingen bindningstid. Autogirot har 1 kalendermånads uppsägningstid. Det är tillsammans med årskortet det mest populära alternativet för de kunder som tränar hos oss regelbundet.

*Om Dagkorten
Dagkorten gäller vardagar innan klockan 16:00. Kommer du efter klockan 16:00 eller på en helg tillkommer 60* kronor i tilläggsavgift.

Om Guldkortet
Guldkortet är till för dig som vill träna på alla våra anläggningar till ett förmånligt pris. Detta gäller alla våra anläggningar i hela Sverige.

Som guldkortsmedlem har du dessutom 15% rabatt på följande kurser:

Klippkort

10 klipp

Vuxen1600:-

Junior & Senior950:-

25 klipp

Vuxen3400:-

Junior & Senior1975:-

10 klipp Dagtid

Vuxen950:-

25 klipp Dagtid

Vuxen1975:-

Obs! Vid Klippkort Dag gäller ej tilläggsavgiften på 60 kronor, separat entré eller parallellt träningskort för kvälls- och helgtid krävs.

Klippkorten gäller på samtliga anläggningar i Stockholm och kan utnyttjas i 2 år. Läs mer om Klippkorten.
Junior gäller för personer under 18 år.


Vanliga frågor om våra träningskort

Läs gärna våra fullständiga avtalsvillkor. Dessa gäller för samtliga träningskort på Klättercentret.

Hur funkar autogirot?

Autogirot betalas per månad och saknar bindningstid. Avtalet fortlöper tills du säger upp det, med 1 kalendermånads uppsägningstid (ex. inkommer din uppsägning någon dag i november avslutas avtalet den sista december). Uppsägningen skickas skriftligen till kundservice@klattercentret.se

Vid tecknande av ett autogiroavtal tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Denna betalas på plats i kassan i samband med första betalningen.

Om du själv startar ditt autogiro via vår kundwebb tillkommer ingen administrativ avgift, du hittar vår kundwebb här!

Går det att uppgradera till ett Guldkort?

Du kan uppgradera ditt träningskort från en anläggning till guld om du har ett periodkort eller ett autogiro för en anläggning. För detta tar vi ingen administrativ avgift. Mellanskillnaden för de båda korten beräknas och betalas på plats i kassan. Vid byte av anläggning med autogiroavtal ska ett nytt avtal undertecknas.

Kan jag byta anläggning?

Du kan byta giltig anläggning på alla periodkort och autogiron. Detta är endast möjligt om du byter anläggning inom samma stad (aktiebolag).  För detta tar vi en administrativ avgift på 100 kr. Observera att du kan behöva betala extra om anläggningen du byter till har ett högre pris än anläggningen du byter ifrån. Vid byte av anläggning med autogiroavtal ska ett nytt avtal undertecknas. Ingen förskottsbetald kostnad återbetalas.

Kan jag ändra mitt autogiro guld till att bara gälla på en anläggning?

Du kan nedgradera ditt autogiro guld till ett autogiro för en anläggning. Detta är endast möjligt om du byter anläggning inom samma stad (aktiebolag). För detta tar vi en administrativ avgift på 100 kr. Vid byte av anläggning med autogiroavtal ska ett nytt avtal undertecknas. Ingen förskottsbetald kostnad återbetalas.

Jag har friskvårdsbidrag, kan jag använda det hos er?

Alla våra träningskort är giltiga för friskvårdsbidrag, detta gäller även klippkorten. Många av våra kurser är även giltiga för friskvårdsbidrag. Speciella krav kan förekomma från arbetsgivare.

Vid köp av träningskort som betalas månadsvis via autogiro kan du bara plocka ut ett friskvårdsintyg på de månader som du redan har betalat. Exempelvis kan du plocka ut ett intyg på ett flertal månader i slutet av ett år.

Du kan själv plocka ut ett friskvårdsintyg genom att logga in på vår kundwebb.

Vi samarbetar även med Wellnet, Benify och ePassi.

Jag har tappat bort mitt kundkort, vad gör jag?

Om du tappat bort ditt kort (Klättercentretkort eller grönt eller rött kort) tar vi en avgift om 50 kr för att ersätta det.

X