Klätterskola

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
12 tillfällen

PRIS
2995 kr

200 kr medlemsavgift per år

UTRUSTNING
Nyb: all utrustning ingår

Nivå 1-2: egna skor krävs

Nivå 3: egna skor + sele krävs

Kurspris: 2995 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Klätterskola i Akalla

Klättring är för alla! I Klättercentrets klätterskola i Akalla tränar barn och ungdomar i grupp under höst- och vårterminerna. Du utvecklas, tränar och har framförallt roligt tillsammans med andra. Du kan börja i vår klätterskola från det år du fyller 7 och träna med oss upp till det år du fyller 19.

Våra välutbildade tränare med flera terminers erfarenhet av ledarskap leder dig under hela terminen till att bli en bättre klättrare. Vi följer en noga utarbetad utvecklingsplan med ett grundläggande tänk att klättring som träning framförallt ska vara rolig.

Grupperna är nivå- och åldersindelade. Det går att söka till nybörjargrupper liksom till fortsättningsgrupper om du tränat i klätterskola tidigare.

Till nivåförklaringen.

Information om Klätterskolan

I grupper med deltagare från 13 år och äldre säkrar barnen varandra under träningen. Vi utbildar barnen för detta på ett lugnt och tryggt sätt under terminen.

  • Pris: 2995 kr/person och termin. Medlemsavgift till Solna Klätterklubb 200 kr/år tillkommer.
  • Tid: 105 min per träningstillfälle.
  • Antal tillfällen: 12 stycken. Uppehåll för skollov.
  • Utrustning. Till nybörjargrupperna ingår klätterskor. Andra grupper kan hyra klätterskor på plats alt köpa egna. Sele ingår i alla grupper förutom Nivå 3 grupper som måste ha egen sele.

Schema Höstterminen 2021

Start grupper helger (inkl. fredag) v.35 3/9 – 5/9 Fredag – Söndag
Start grupper vardagar v.36 6/9 – 9/9 Måndag – Torsdag
Uppehåll Höstlov v.44 29/10 – 7/11 Fredag v.43 – Söndag v.44
Terminsavslutning v.48 29/11 – 5/12 Måndag – Söndag

Förmåner för dig som går i Klätterskolan

Barn och ungdomar som deltar i klätterskolan erbjuds särskilt förmånliga rabatter vid köp av valfria produkter från följande kategorier och träningskort:

  • 15% rabatt på klätterskor.
  • 20% rabatt på sele + klätterskor.
  • 20% rabatt på startpaket + klätterskor.
  • 25% rabatt på träningskort (ej autogiro).

Rabatterna kan ej kombineras med andra erbjudande och dras av från rekommenderat pris.

Anmälan våren 2022

Höstterminen 2021 är nu igång och det går inte längre att boka en plats till denna termin. Du kan redan du göra en intresseanmälan för vårterminen 2022.

Följ denna länk för att göra en intresseanmälan för vårterminen 2022

För dig som redan har ett barn i klätterskolan skickas en kallelse ut per e-post vid terminsavslut. Denna kallelse ska besvaras senast en månad efter terminsavslut för att du skall behålla din plats i Klätterskolan.

Avbokning & återbetalning

VId avbokning senast 1 månad (30 dagar) innan kursstart, återbetalas hela kursavgiften. Vid avbokning senare än 1 månad (30 dagar) innan kursstart debiteras en anmälningsavgift om 500 kr. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning.

Efter påbörjad terminskurs görs ingen återbetalning av kursavgiften om inte något av följande uppfylls:

– Barnet/ungdomen vill sluta efter någon av de två första gångerna. Återbetalningen reduceras med 8 % per gång som barnet deltagit. Gäller enbart om du är ny i klätterskolan!

– Barnet/ungdomen skadar sig under vår träning. Om minst tre gånger missas, på grund av sådan skada, får ni tillbaka 6 % av kursavgiften x antal missade tillfällen.

Kontakt

För frågor om klätterskolan, vänligen kontakta oss på klatterskolan@klattercentret.se. Var noga med att ange den anläggning som ärendet gäller. Du kan även ringa till vår kundservice på 08-730 00 93.

X