Café Akalla

Välkommen till Klättercentrets härliga café Akalla! Här har vi allt du behöver för att maximera ditt träningspass och klättra ditt bästa! Från små tuggor och fika till en lätt påfyllning, men också stora rätter för en riktigt tankning!

Vi har ett stort utrymme som du kan hänga i efter passet. Varför inte plugga lite mellan boulders eller käka med barnen? Vi har även vår lilla myshörna med soffor, brädspel och massor av klätterböcker. Slå dig ner för en lugn stund eller träffa lite likasinnade. Din nästa klätterpartner kanske sitter vid bordet bredvid?

Eko och reko

Vi förbereder så mycket vi kan på plats och använder så många ekologiska och svenska varor som möjligt. Genom att jobba med leverantörer som vi tror på hoppas vi leverera både en välsmakande och schysst caféupplevelse.

Tips från coachen är att kika förbi på helgerna då vi bjuder på nybakade kakor. Det är aldrig samma kaka två helger i rad. Nya leder och nya kakor på en och samma dag, kan det bli bättre?

Öppettider

Vårt café öppnar samtidigt som anläggningen öppnar, du kan alltså alltid få en kaffe för en bra start på dagen och träningspasset.

Caféet stänger kl 20:30 på vardagar och kl 18.30 på helger.

café akalla

Har du några tankar, åsikter eller feedback kring vårt utbud? Prata gärna med oss i caféet eller receptionen – Alla tips är välkomna.

X