Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

OBS! Vi tar EJ emot ansökningar rörande sommarjobb!


Instruktörer/tränare till Klättercentret Stockholm!

Nu söker Klättercentret flera nya instruktörer och tränare till våra anläggningar i Stockholm (Akalla, Solna, Telefonplan) inför hösten.

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete med fokus på att vägleda, motivera och utbilda. Om du tycker om att lära ut och se andra utvecklas inom klättring, är detta ett perfekt extrajobb för dig! Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och utvecklas i rollen som instruktör och/eller tränare hos oss.

Anställning kommer att ske på en av våra tre anläggningar i Stockholm (Akalla, Solna, Telefonplan), möjligheten att arbeta på flera anläggningar finns. Det är också möjligt att kombinera instruktörstjänsten med att arbeta inom andra områden på anläggningen som t.ex. i receptionen eller som ledbyggare, om det är så att behovet finns och att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten.

Som instruktör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hålla kurser och därmed ge Klättercentrets kunder en upplevelse och/eller ett lärande i olika delar av klättringen.

Förkrav till rollen som instruktör:

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat aktivt i minst 1 år
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Som tränare på Klättercentret bidrar du till att visa och sprida kunskap och glädje kring denna fantastiska sport, bland annat genom att arbeta med vår populära klätterskola. Över 300 barn går i vår klätterskola och tränar klättring regelbundet under terminerna och vi blir bara fler och fler. Om du är intresserad av att jobba som tränare med vår klätterskola, bör du utöver ovan nämnda förkrav också ha erfarenhet av att träna barn/ungdomar i någon idrott tidigare, samt ha klättrat aktivt i minst två år.  

Omfattning: Sysselsättningsgraden är generellt mellan 6 – 32 timmar per månad. 

Arbetsplats: Akalla (Vandagatan 3, 164 74 Kista), Solna (Banvaktsvägen 20, 171 48 Solna) eller Telefonplan (Tellusgången 22-24, Hägersten).

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker under augusti, där den första delen är en gruppintervju. Godkända kandidater från gruppintervjun går vidare till nivå 1 utbildning (del av rekryteringsprocessen). Därefter hålls ett uppstartsmöte för de kandidater som är godkända samt blivit erbjudna tjänsten och tackat ja. Datum för gruppintervju, nivå 1 utbildning och uppstartsmöte kompletteras i denna annons när dessa datum är fastslagna för varje anläggning. Startdatum sätts efter överenskommelse.

Datum för gruppintervju Telefonplan: (hålls i KC Akallas lokal, Vandagatan 3, 164 74 Kista): 19/8.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. Var noga med att välja korrekt roll (instruktör/tränare) och den anläggning du önskar arbeta på i ansökan. Tänk på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven.


Receptionister till Klättercentret Akalla!

Nu söker Klättercentret receptionister till vår anläggning i Akalla. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Som receptionist gäller det att alltid fokusera på kunden och ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra eller köpa ett par klätterskor ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov. 

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer överlag krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt en god samarbetsförmåga. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vår butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, lyhörd, respektfull, ärlig och flexibel. Att kunna identifiera problem och samtidigt vara lösningsorienterad är också egenskaper som vi värderar högt.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice. Vi förutsätter att du är minst 18 år och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande: En del av rollen som receptionist är försäljning i vår butik och att där kunna ge kunden bästa möjliga service. Det är därför meriterande med erfarenhet och/eller utbildning inom försäljning. Utöver det så är ett intresse för klättring självklart meriterande för rollen. 

Omfattning/arbetstid: Sysselsättningsgraden skrivs initialt på 8 h i snitt per månad, med en förväntan om tillgänglighet för extra inhopp vid sjukskrivningar och annan frånvaro. Den schemalagda arbetstiden varierar och arbetet kan förläggas på både dag- och kvällstid samt på helger. 

Arbetsplats: Klättercentret Akalla (Vandagatan 3, Kista).

Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. Sök här! Bifoga ditt CV samt personliga brev. 


Instruktör

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under september – oktober samt januari – februari).

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • 18 år fyllda
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska* (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

* Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X