Klättercentret Akalla öppet igen

Uppdatering 8/2 2019

Fastighetsägaren har gett klartecken att öppna igen

Klättercentret Akalla öppnar igen klockan 13.00, fredagen den 8/2. Hyresvärden och fastighetsägaren har nu gett klartecken att öppna anläggningen efter en slutgiltig besiktning.

Vi välkomnar alla återigen till oss i Akalla och önskar en trevlig helg!

 


Tidigare uppdateringar i ärendet

Uppdatering inför 8/2 2019 (skrivet 7/2 klockan 16.33)

Som det ser ut just nu kommer Klättercentret Akalla inledningsvis fortsätta hålla stängt fredagen den 8/2.

Fastighetsägaran kommer göra en helhetsbedömning under förmiddagen på fredagen och kommer därefter besluta huruvida hallen kan öppna eller ska hålla fortsatt stängt. Direkt detta beslut är förmedlat till oss kommer vi gå ut med ytterligare information.

Kursverksamhet pågår som vanligt under torsdagskvällen och fredagen i de delar av hallen som är inspekterade och hanterade.

Som kund på Klättercentret Akalla har du fortsatt tillgång till våra anläggningar i Solna och på Telefonplan.


Uppdatering inför 7/2 2019 (skrivet 6/2 klockan 18.16)

Klättercentret Akalla kommer fortsatt hålla stängt torsdagen den 7/2.

Arbetet i hallen fortlöper, vi hoppas kunna öppna hallen under veckan men går inte ut med detta besked förrän fastighetsägaren säkerställt besiktningen av hela hallen.

Kursverksamhet pågår som vanligt under onsdags- och torsdagskvällen i de delar av hallen som är inspekterade och hanterade. Som kund på Klättercentret Akalla har du fortsatt tillgång till våra anläggningar i Solna och på Telefonplan.


Uppdatering inför 6/2 2019 (skrivet 5/2 klockan 16.06)

Klättercentret Akalla kommer fortsatt hålla stängt onsdagen den 6/2.

Under kvällen den 5/2, samt under natten och morgondagen, kommer arbetet med taket att fortsätta i hela hallen. Detta arbete pågår fram tills att hela takytan är inspekterad och hanterad.

Kursverksamhet pågår som vanligt under tisdagskvällen och onsdagskvällen i de delar av hallen som är inspekterade och hanterade. Som kund på Klättercentret Akalla har du fortsatt tillgång till våra anläggningar i Solna och på Telefonplan.


Uppdatering 5/2 2019

Vi vill tydliggöra att ingen person kom till skada under gårdagen och att hallen stängdes som en säkerhetsförebyggande åtgärd.

Vi har fortsatt stängt stora delar av hallen under tisdagen. Ungefär en tredjedel av hallen är inspekterad och vår kursverksamhet har öppet som vanligt. Fastighetsägaren arbetar för fullt för att kontrollera resterande delar av hallen och vi hoppas kunna öppna fler delar under morgondagen (onsdag 6/2).

Vi kommer uppdatera hemsidan igen så snart vi har en ny uppdatering.


Ursprunglig text, 4/2 2019

Strax innan klockan 12.00 den 4/2 föll en bit fogmassa ner från taket på Klättercentret Akalla.

Fram tills att fastighetsägaren besiktigat anläggningen har vi valt att stänga ner hallen, för allas säkerhet.

Vi har valt att gå ut med information så tidigt som bara möjligt, för att du som tänkt att träna hos oss i veckan kan välja en av andra våra anläggningar istället. Det betyder att vi inte kan ge all nödvändig information än om hur tillgängligheten kommer att vara senare idag eller senare under veckan. Vi kommer uppdatera informationen här på hemsidan så snart vi vet något mer.

Har du ett silverkort på Akalla så klättrar du givetvis gratis på våra andra anläggningar

Publicerat den: 4 februari, 2019 12:11
X