Gruppträning i boulder – nya tider för nybörjare i sommar!

Under sommaren kan det vara extra svårt att motivera sig för att hålla igång med sin träning. När solen skiner och semestern står för dörren är gymmet knappast det första en tänker på. Något pass i veckan kan dock hjälpa dig att bibehålla din styrka så att hösten inte blir allt för jobbig. För att underlätta det hela har vi valt att köra två träningsgrupper under sommaren.

Kanske har du just börjat klättra eller känner att du har fastnat i din utveckling? Våra nybörjargrupper passar perfekt för dig som klättrat en kortare tid och vill lära dig grundläggande tekniker, som du dessutom kan nyttja till att form av klättring i hela ditt liv 🙂

Period 1

  • Fem onsdagar i rad
  • 26/6 till 24/7
  • 19.15 – 21.15
  • Klättercentret Akalla

Period 2

  • Fem onsdagar i rad
  • 31/7 till 28/8
  • 19.15 – 21.15
  • Klättercentret Akalla

Boka din plats!

Visste du att du som har guldkort har 15% rabatt på våra gruppträningar? Det tar ner priset från 2090 till 1777 kronor!

Du bokar kursen genom att kontakta oss på akalla@klattercentret.se eller genom att slå oss en signal på 08-730 00 93.

Publicerat den: 3 juni, 2019 15:42
X