Instruktörer och tränare

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under augusti – september samt januari – februari).

För att du ska trivas med detta jobb, ska du ha lätt för att prata inför folk, älska klättring och ha en pedagogisk ådra. Vi söker dig som är lugn och strukturerad i ditt instruerande samt tycker det är kul att hjälpa andra utvecklas inom klättring. Som instruktör/tränare på Klättercentret kan en jobba med både vuxna och barn, tålamod är ingen dålig egenskap att ha med sig.

Arbetet som instruktör/tränare på Klättercentret innefattar en deltidstjänst med flexibilitet kring arbetstidens förläggning och omfattning. Vanligtvis är arbetsmängden för tjänsten mellan 6 – 32 timmar per månad och arbetstiden är främst förlagd på kvällar och helger, en del kurser går också på dagtid.

Förkrav till ansökan som instruktör

  • Inneha grönt kort och säkrat ett flertal gånger under det senaste året
  • Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året
  • Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan
Är du intresserad och har vad som krävs? Skicka in din ansökan här!

X