Tränare för tävlingsgrupp till Klättercentret Stockholm!

Som tränare på Klättercentret bidrar du till att visa och sprida kunskap och glädje kring denna fantastiska sport, bland annat genom att arbeta med vår populära klätterskola. 

Klättercentret har nu behov av en tränare på hög nivå som ska arbeta med en tävlingsgrupp. Arbetsuppgifterna för denna tjänst består av att göra träningsscheman anpassade till tävlingarna, individuell coachning på hög nivå, planera klätterpassen med andra tränare till tävlingsgruppen och hålla koll på viktiga klättertävlingar. 

Arbetet med tävlingsgruppen omfattar 20 timmar per månad och sker på våra anläggningar i Stockholm, arbetstiden är förlagd på kvällar och helger. Möjlighet till fler timmar kan finnas i arbete med vår klätterskola, som instruktör samt genom att kombinera med arbete i andra områden som t.ex. i receptionen eller som ledbyggare (om det är så att behovet finns, att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten).

Förkrav:

  • Minst 1 års tränarerfarenhet inom klättring
  • Minst 5 års erfarenhet av klättring
  • Erfarenhet av periodiserad träning
  • Ha genomgått en tränarutbildning
  • God samarbetsförmåga och social kompetens
  • Erfarenhet av att träna barn/ungdomar tidigare

Meriterande

  • 7B ledklättring och/eller 7A+ bouldering

Förmåner & lön: Som medarbetare på Klättercentret tillkommer flera förmåner, bland annat gratis träningskort vid arbete 10 timmar eller mer under en månad (gratis klättring efterföljande månad), 30 % rabatt på träningskort och kurser som även gäller för medarbetares närstående, samt 30 % rabatt på butiksvaror. Lönen är kompetensbaserad och ökar stegvis baserat på den nivå du är utbildad och kan hålla kurser inom (från 112 – 168 kr per arbetad timme).

Ansökan & rekryteringsprocess: Fyll i detta formulär. I formuläret väljer du roll “instruktör/tränare” och anläggning “Akalla”. Skriv tydligt i din ansökan att du söker tjänsten “tränare för tävlingsgrupp”. Tänk också på att beskriva hur du uppfyller förkraven. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse. Vid frågor, skicka ett mejl till ansokan@klattercentret.se.

X