Höstlovsläger

höstlov i stockholm

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga.

TIDSÅTGÅNG
Kl 10.00-15.00 varje dag, se dagar i anmälan.

PRIS
2590:-

UTRUSTNING
All utrustning ingår

Kurspris: 2590 kr

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Nu är det snart höstlov i Stockholm igen, och hur kan man bättre spendera det än klättrandes på något av våra höstlovsläger?

Under höstlovet erbjuder vi klätterläger på våra anläggningar i Akalla, Solna och Telefonplan. Klättercentret Akalla har fantastiska möjligheter för barn och ungdomar med en otrolig variation av klättering i olika svårighetsgrader.

Klätterläger för alla!

Det spelar ingen roll om barnet är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter alla barns behov. Här får dom träffa andra barn och ungdomar som delar samma intresse, och får dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullspäckade med kul och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Och givetvis en massa klättring!

För våra höstlov i Stockholm gäller:

  • Vecka 44 (1 november – 5 november)
  • Ålder: 7-15 år
  • Tid: Klockan 10.00-15.00 varje dag, måndag till fredag
  • Pris 2590:- per person
  • 200:- syskonrabatt (per person)
  • Mat och lättare mellis ingår alla dagar
  • All utrustning ingår

Anmälan & betalning

Klicka här för att komma till anmälan!

Anmälan är bindande. När du skickat in din anmälan kommer du inom fem arbetsdagar (vardagar) får svar på att vi mottagit din anmälan. Obs: Notera att det inte betyder att du fått en plats på lägret.

Efter det kommer du få ytterligare ett mail med bekräftelse på plats, mer information samt faktura. Om lägret är fullt anges detta vid anmälan. Vi behandlar anmälningarna i kronologisk ordning.

Fakturan ska vara betald senast förfallodatum. Som betalningsreferens anges:

  • Fakturanummer
  • Deltagarens namn
  • Anläggning

Avbokning

Uppdaterade avbokningsregler

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 och vill därför att de som känner minsta symptom stannar hemma. Därför är det i år möjligt att avboka sommarlägret kostnadsfritt fram till startdagen 09.00. Om någon skulle börja känna sig sjuk under lägret vill vi givetvis att ni stannar hemma då också. I detta fall får ni tillbaka 400 kronor per dag (118 i adminavgift) avbokning sker senast 09.00 för återbetalning av påbörjad dag.

Undrar du något? Skicka ett mail till oss, lager@klattercentret.se. Glöm inte att skriva vilken anläggning som frågan gäller.

X