Prova på utomhus!

Kursinformation

Kurspris: 695 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn, Vuxen

Vill du prova på topprepsklättring utomhus?

Varje kurstillfälle pågår i två timmar och kostar 695:- per person. Du kommer få testa på topprepsklättring och behöver inte ha något behörighetskort. Det passar för både barn och vuxna, lederna kommer vara av lite enklare karaktär. Förbokning krävs.

Hyre av sele och hjälm ingår och det går bra att klättra i vanliga gympaskor om du inte har egna klätterskor. Vill du hyra klätterskor så kan du betala för det innan kursdagen. Instruktören tar i så fall med sig skor till dig ut till klippan.

Betalning sker på någon av våra anläggningar innan kursdagen. Om du inte har möjlighet att betala på någon av våra anläggningar vänligen se faktureringsinformation längst ner på sidan.

Just nu har vi inga datum för Prova på utomhus.

Om kursen

Bra saker att ta med sig!

  • Vatten
  • Snacks
  • Solskydd
  • Kläder efter väder
  • Skor (det går bra att klättra i gympaskor)

Bokning och avbokning

Bokning och betalning sker med fördel i receptionen på någon av våra anläggningar. Du kan också maila oss på stockholm@klattercentret.se eller ringa oss på 08-730 00 93.

Avbokning sker till kundservice@ klattercentret.se. Kom ihåg att skriva vilket datum du bokat! Vid avbokning senare än 72h innan debiteras du fullt pris. Vid dåligt väder kan kursen komma att ställas in, då informerar vi senast 24h innan.


Jag kan inte förskottsbetala på plats

Om du inte har möjlighet att betala på någon av våra anläggningar vänligen mejla kundservice@ klattercentret.se med följande uppgifter så skickar vi en faktura på e-post istället.

-Datum och tid för kursen du är inbokad på
-Ditt namn
-Personnummer alt. födelsedatum
-Adress
-Telefonnummer
-E-postadress

 

X