Träna klättring tillsammans – Gruppträning i bouldering!

Nya tider för gruppträning i bouldering!

I januari börjar två nya gruppträningar i bouldering, det perfekta sättet att träna klättring tillsammans med andra!

Under fem veckor tränar du och tre andra med snarlika förkunskaper tillsammans med en och samma tränare.

träna klättring

Gruppträning nivå 1

Har du just börjat klättra och vill ta steget upp till att klättra 6a? Eller kanske vill du bli stabilare på den nivån och samtidigt lära dig viktiga och grundläggande tekniker? På vår gruppträning nivå 1 så fokuserar vi på det grundläggande delarna, vilket också är de viktigaste. Hur du flyttar kroppen för att vara i bästa möjliga position kan vara helt avgörande för att ta nästa steg i din utveckling. Mycket tid läggs också på fotplacering och fotteknik för att du ska kunna få ut mest av hela din kropp.

Söndagar klockan 15.00.17.00
Start 3/2, sista tillfället 10/3, uppehåll 3/3

Tisdagar klockan 15.45-17.45
Start 5/2, sista tillfället 5/3.

Läs mer och boka här!

Träna klättring

Att träna för klättring kan vara roligt, utmanande, frustrerande och oerhört givande. Vi har våra bouldergrupper dels för att göra varje steg lite lättare att ta genom hjälp från en rutinerad tränare. Lika viktigt är dock den sociala delen i att träna i grupp då det är det absolut bästa sättet att utvecklas på. Lättaste sättet att bli en bättre klättrare på är att klättra tillsammans med andra och lära sig av varandra.

Publicerat den: 28 december, 2018 15:46
X