julkal

Julklappstips!

Det är inte så lätt att välja julklappar varje år, därför ger vi dig en rad julklappsförslag som garanterat gör dig populär hos mottagaren.

Grundkurs – Akalla

Under december har vi 10% rabatt på alla bokade grundkurser på Klättercentret Akalla. Det betyder att priset är 895 kronor för vuxen, och 795 för personer under 18 år. Läs mer här.

 

Colder. Hotter. Happier. Hydro Flask!

Vi har underbara isolerade flaskor för varm och kall dryck som får plats både i tomtens (rygg)säck och under granen. En perfekt kompanjon till gymmet eller på utflykt vid klippan. Just nu med 20% rabatt på alla modeller.

 

Houdini Power Houdi

Värmande och bekväm fleecetröja med huva och tvåvägsdragkedja, tillverkad i skön och smidig Polartec Power Stretch Pro fleece är jackan slitstark och snygg! Den perfekta gåva till alla inbitna klättrare och alla andra. 10% rabatt. 

 

Scarpa

Överraska någon i jul med ett nytt par klätterskor! Alla bör få chansen att prova de bästa marknaden har att erbjuda, köp valfria Scarpa modeller och få 10% rabatt. 

 
Kan ej kombineras med andra kampanjer eller erbjudande, rabatterna dras på rek. priserna i kassan när du handlar innan 24.e december. Grundkurs erbjudandet gäller kurser betalade innan decembers slut och gäller Klättercentret Akalla.  
X