Klättercentret Akalla håller i SM i bouldering 2023

 

Den 10-11 mars anordnar vi SM i Bouldering på Klättercentret Akalla! Kom och titta när Sveriges nästa mästare i bouldering ska krönas, vi tror att det kommer bli en lika spännande final som när vi anordnande SM här hos oss i Västerås förra året!  På vår samlingssida för SM 2023 hittar du tider, länkar och och annat bra att veta.

 

Hitta till Klättercentret Akalla!

Klättercentret Akalla ligger en timme med bil från centrala Västerås.

Adress:
Vandagatan 3
164 74 Kista

Kommer du med tåg till Stockholms Centralstation? Det tar 20 minuter med tunnelbana till stationen Akalla från T-Centralen. Från Akalla kan du antingen ta en en tio minuters promenad eller buss 567 mot Sollentuna station och gå av på hållplats Vandagatan. 

Publicerat den: 27 februari, 2023 10:48
X