Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.


Instruktörer/tränare till Klättercentret Västerås!

Nu söker Klättercentret flera nya instruktörer till vår anläggning i Västerås.

För att du ska trivas med detta jobb, ska du ha lätt för att prata inför folk, älska klättring och ha en pedagogisk ådra. Vi söker dig som är lugn och strukturerad i ditt instruerande samt tycker det är kul att hjälpa andra utvecklas inom klättring. Som instruktör på Klättercentret kan en jobba med både vuxna och barn, tålamod är ingen dålig egenskap att ha med sig. 

Arbetet som instruktör på Klättercentret innefattar en deltidstjänst med flexibilitet kring arbetstidens förläggning och omfattning. Vanligtvis är arbetsmängden för tjänsten mellan 6 – 32 timmar per månad och arbetstiden är främst förlagd på kvällar och helger, en del kurser går också på dagtid. Det är också möjligt att kombinera tjänsten med arbete inom andra områden på anläggningen som t.ex. i receptionen eller som ledbyggare, om det är så att behovet finns och att en själv vill och är kvalificerad för tjänsten.

Förkrav: Innehaft grönt kort samt klättrat aktivt i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året. Du får all utbildning av oss och stora utvecklingsmöjligheter finns för rätt person. Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska (läs- och hörförståelse). 

Meriterande: Tidigare ledarerfarenheter, arbete som lärare, arbete som instruktör samt erfarenhet av att träna barn och ungdomar.

Förmåner & lön: Som instruktör och medarbetare på Klättercentret tillkommer en mängd förmåner, bland annat gratis träningskort vid arbete 10 timmar eller mer under en månad (gratis klättring efterföljande månad), 30% rabatt på träningskort och kurser som även gäller för medarbetares närstående, samt 30% rabatt på butiksvaror. Lönen är kompetensbaserad och ökar stegvis baserat på den nivå du är utbildad och kan hålla kurser inom. Lönen ligger på 112 – 168 kr per arbetad timme, från påbörjad anställning finns det goda möjligheter att på relativt kort tid gå upp flera kompetensnivåer. 

Arbetsplats: Klättercentret Västerås (Kraftlinjegatan 4, 721 36 Västerås). 

Ansökan & rekryteringsprocess: Fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”. Var noga med att välja korrekt roll (instruktör/tränare) och anläggning (Västerås). Tänk också på att visa i din ansökan hur du uppfyller de beskrivna förkraven. Rekryteringsprocessen innehåller bland annat en utbildning som kräver godkänt deltagande innan anställning (nivå 1 utbildning). Datum för denna är planerad till 2022-05-22


Klättercentret Västerås söker receptionister!

Nu söker vi på Klättercentret receptionister till vår anläggning i Västerås. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Som receptionist gäller det att alltid fokusera på kunden och ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra, köpa ett par klätterskor eller slå sig ner och njuta av en kopp kaffe ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov. 

Beskrivning: Arbetet som receptionist ställer överlag krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt en god samarbetsförmåga. Som receptionist på Klättercentret behöver du också vara bred i ditt servicekunnande då du inte bara ska vara en traditionell receptionist utan det är även viktigt att du kan ge god service till våra kunder i vårt café och butik. Det innebär att du ska se till att vår reception, café, butik och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, respektfull, ärlig och flexibel. Att kunna identifiera problem och samtidigt vara lösningsorienterad är också egenskaper som vi värderar högt.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande: En del av rollen som receptionist är försäljning i vår butik och att där kunna ge kunden bästa möjliga service. Det är därför meriterande med erfarenhet och/eller utbildning inom försäljning. Utöver det så är ett intresse för klättring självklart meriterande för rollen. 

Omfattning/arbetstid: Just nu har vi behov av receptionister på deltid med en sysselsättningsgrad på cirka 20%. Den schemalagda arbetstiden kan komma att variera och i denna tjänst förekommer helgarbete.

Arbetsplats: Klättercentret Västerås (Kraftlinjegatan 4, 721 36 Västerås). 

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse (start innan sommaren).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss. 

X