Skollovsklättring

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga.

TIDSÅTGÅNG
Prova på: 1,5 h
Läger: 5 dagar

PRIS
Prova på: 260 kr/person.
Läger: Mer info under resp lov

UTRUSTNING
All utrustning ingår.

Kurspris: 260 kr

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn, Vuxen

Kom och få ett smakprov på klättring

 

 

Kvar i stan under lovet?

Kom och klättra med oss! Klättring passar både barn och vuxna, en perfekt aktivitet när ni vill hitta på något kul tillsammans! Under lovet kan du testa topprepsklättring hos oss tillsammans med våra instruktörer. Flera av skolloven har vi även våra populära klätterläger! För att hitta information om de olika loven klickar du bilderna ovan.


Bra att veta om Skollovs Prova-på

Här får du får testa att klättra på våra repväggar, dom högsta vi har är 14 meter! (Men låter det lite väl högt har vi såklart lägre väggar med.) Passen pågår i en och en halv timme och i priset ingår hyra av klätterskor* och sele. Lämplig klädsel är T-shirt eller linne och ett par långa byxor.

Du behöver boka din plats på Skollovs Prova-på i förväg. Läs mer om tider på respektive sida genom att klicka på bilderna ovanför.


Boka!

Skicka ett mail till vasteras@klattercentret.se för att boka. Förbokning krävs, ”drop-in” endast om ströplatser finns kvar samma dag. I ditt mail till oss vill vi gärna veta det här:

  • tid och dag du vill boka (gärna ett par förslag om en tid är uppbokad)
  • antal platser
  • namn
  • adress
  • mobilnummer
  • epost

 

För klättring under övriga tider se vårt schema över fasta tider för Prova På-kurser, eller kontakta oss för att boka en Privat Prova På – vasteras@klattercentret.se

Under sommarlovet och utanför lovperioder rekommenderar vi vår prova på-kurs.

 

X