Priser träningskort

Genom att välja något av våra träningskort blir din klättring betydligt billigare. Jämför gärna med priser för engångsträning.

Klicka här för att köpa ditt träningskort direkt i vår webshop!

 

Träna obegränsat i Västerås!

Vuxen

Månadsabonnemang460 / mån

Årskort4950

Halvårskort3200

Student*

Månadsabonnemang368 / mån

Årskort3960

Halvårskort2560

Junior & Senior

Månadsabonnemang360 / mån

Årskort3625

Halvårskort2220

Om månadsabonnemanget
Månadsabonnemang betalas antingen via autogiro eller med ett betalkort. Vid tecknande av ett månadsabonnemang på plats tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Observera att ingen administrativ avgift tas ut vid onlineköp i vår webshop.

Månadsabonnemang har ingen bindningstid men en (1) kalendermånads uppsägningstid. Det är tillsammans med årskortet det mest populära alternativet för de kunder som tränar hos oss regelbundet. Läs mer om hur månadsabonnemanget fungerar här.

  • Junioravtal gäller för personer under 18 år.
  • Senioravtal gäller för personer över 65 år.

Guldkortet

Guldkortet är till för dig som vill träna på alla våra anläggningar till ett förmånligt pris. Detta gäller alla våra anläggningar i hela Sverige. Guldalternativet finns även på våra Dagkort.

Guld

Månadsabonnemang590 / mån

Årskort6375

Halvårskort4275

Guld Junior & Senior

Månadsabonnemang450 / mån

Årskort4725

Halvårskort3025

Dagkort

Våra dagkort gäller vardagar innan 16.00. Kommer du efter 16.00 eller på en helg tillkommer 60* kronor i tilläggsavgift.

Västerås

Månadsabonnemang360 / mån

Årskort3625

Halvårskort2220

Guld

Månadsabonnemang450 / mån

Årskort4725

Halvårskort3025

Klippkort

För dig som vill testa några gånger eller tränar lite mer utspritt är våra klippkort ett perfekt alternativ. Här har vi även ett klippkort dag med samma regler som dagkortet. Klippkorten gäller endast på Klättercentret Västerås och kan utnyttjas i 2 år.

10 gånger

Vuxen1600

Student*1280

Junior & Senior950

25 gånger

Vuxen3400

Student*2720

Junior & Senior1850

Klippkort Dag

10 gånger

Vuxen950

25 gånger

Vuxen1850

  • Vid Klippkort Dag gäller ej tilläggsavgiften för dagkort, separat entré eller parallellt träningskort för kvälls- och helgtid krävs.

 


Vanliga frågor om våra träningskort

Läs gärna våra fullständiga avtalsvillkor. Dessa gäller för samtliga träningskort på Klättercentret.

Hur funkar månadsabonnemanget?

Månadsabonnemanget betalas varje månad via autogiro eller betalkort och saknar bindningstid. Avtalet fortlöper tills du säger upp det, med en (1) kalendermånads uppsägningstid (t ex inkommer din uppsägning någon dag i november avslutas avtalet den sista december). Du säger upp avtalet genom att kontakta din anläggning eller vår kundservice, antingen via mail, telefon eller på plats i receptionen. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Vid tecknande av ett månadsabonnemang på plats i receptionen tar vi en administrativ avgift om 250 kr. Denna betalas på plats i kassan i samband med första betalningen. Om du själv startar ditt månadsabonnemang via vår webshop tillkommer ingen administrativ avgift, du hittar vår webshop här!

Kan jag byta betalsätt på mitt månadsabonnemang?

Då betalsättet är kopplat till ett medgivande mot antingen banken eller kortleverantören så går det inte att byta mellan betalsätt på ditt månadsabonnemang. För att göra detta måste du säga upp ditt nuvarande avtal och köpa ett nytt träningskort.

Jag har friskvårdsbidrag, kan jag använda det hos er?

Alla våra träningskort är giltiga för friskvårdsbidrag, detta gäller även klippkorten. Många av våra kurser är även giltiga för friskvårdsbidrag. Speciella krav kan förekomma från arbetsgivare.

Vid köp av månadsabonnemang kan du bara plocka ut ett friskvårdsintyg på de månader som du redan har betalat. Exempelvis kan du plocka ut ett intyg på ett flertal månader i slutet av ett år.

Du kan själv plocka ut ett friskvårdsintyg genom att logga in på vår kundwebb.

Går det att uppgradera till ett Guldkort?

Du kan uppgradera ditt träningskort från en anläggning till guld om du har ett periodkort eller ett månadsabonnemang för en anläggning. För detta tar vi ingen administrativ avgift. Mellanskillnaden för de båda korten beräknas och betalas på plats i kassan. Vid byte av kort med månadsabonnemang ska ett nytt avtal undertecknas.

Kan jag byta anläggning?

Nej, byte av anläggning är endast möjligt om du byter anläggning inom samma stad (aktiebolag).

Kan jag ändra mitt månadsabonnemang guld till att bara gälla på en anläggning?

Vid nedgradering från ett guldkort till ett månadsabonnemang för enbart Västerås måste du säga upp ditt nuvarande avtal och skapa ett nytt avtal i Västerås.

Jag har tappat bort mitt kundkort, vad gör jag?

Om du tappat bort ditt kort (Klättercentretkort eller grönt eller rött kort) tar vi en avgift om 50 kr för att ersätta det.

X