Klättercentret Västerås söker receptionist!

Nu söker Klättercentret receptionister till vår anläggning i Västerås. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. Som receptionist gäller det att alltid fokusera på kunden och ha en känsla för att alla våra kunder ska känna sig välkomna. Oavsett om kunden vill klättra, köpa ett par klätterskor eller slå sig ner och njuta av en kopp kaffe ska du som receptionist alltid finnas där för att möta kundens behov.

Beskrivning: Kundbemötande i reception och butik, du är ansiktet utåt för Klättercentret Västerås och den första personen många av våra kunder möter. Du kommer att svara på frågor gällande klättring, sköta bokningar av kurser samt hjälpa kunder i butiken och caféet. Arbetet som receptionist ställer krav på att du är tillmötesgående, har servicekänsla samt en god samarbetsförmåga. Det innebär att du ska se till att vår reception, butik, café och övriga serviceytor alltid är trivsamma för våra kunder.

Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering av våra receptionister. Som person ser vi gärna att du är självständig, lyhörd och social. Vi söker någon med en positiv attityd och inställning. Att kunna identifiera problem och vara lösningsorienterad är också egenskaper vi värderar högt.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionist på Klättercentret bör du ha tidigare erfarenhet av kundservice. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande: Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete som receptionist, klättererfarenhet, ett intresse för sporten samt grönt/rött kort. En del av rollen som receptionist är försäljning i vår butik och att där kunna ge kunden bästa möjliga service. Det är därför meriterande med erfarenhet och/eller utbildning inom försäljning.

Omfattning/arbetstid: Just nu har vi behov av en eller två receptionister på deltid, sysselsättningsgrad för tjänsterna ligger mellan 16 – 32 timmar per månad (fastställs inför tillsättning). Den schemalagda arbetstiden kan komma att variera men är till stor del förlagd på kvällar och helger. Det går bra att kombinera tjänsten med arbete som instruktör om så önskas. Tjänsten/tjänsterna är ett vikariat t.o.m. 2024-05-01, med goda chanser till fortsatt anställning därefter.

Arbetsplats & förmåner: Klättercentret Västerås (Kraftlinjegatan 4, 721 36 Västerås). Som medarbetare och receptionist på Klättercentret tillkommer flera förmåner, bland annat gratis träningskort vid arbete 10 h per månad eller mer, 30 % rabatt på kurser och träningskort (som även gäller för medarbetares närstående) samt 30 % rabatt på butiksvaror.

Ansökan: Du söker genom att fylla i detta formulär och till det bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse (önskad start i december).

X