Avstängningar inför La Sportiva Legends Only

Lördagen den 25/11 anordnar Klättercentret inbjudningstävlingen La Sportiva Legends Only på Klättercentret Akalla. Sex av världens bästa kvinnliga klättrare är inbjudna och vi kommer bjuda på en show i absolut världsklass.

Avstängningar

Hallen kommer påverkas på olika sätt under vecka 40. Om du har några frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på kundservice@klattercentret.se

Bouldering

Med start måndag (dagstid) kommer vi riva hela tävlingssektionen. Det är boulderväggarna från urtoppningsväggen till det stora taket. Dvs alla väggar som kommer efter den andra trappen upp till gymet.

Dessa sektioner kommer sedan vara avstängda fram till tävlingen den 25/11. Söndagen den 26/11 kommer tävlingsproblemen vara öppna för allmänheten. Med start måndag den 27/11 kommer alla sektioner att fyllas på med nya, feta, problem.

Repklättring

Rep 1 till 27 kommer vara avstängt från och med torsdagen den 23/11. Alla dessa rep är sedan avstängda fram till söndag morgon, då allt kommer vara öppet som vanligt igen.

Lördagen den 25/11 kommer Petzl förbi med sin Petzl GriGri Tour. Dom kommer visa upp sin GriGri+ och ha workshops i hallen. Det innebär att ”byxbenen” (de två fristående väggarna i början av hallen) samt traversväggen kommer vara dedikerade till Petzls event. Detta pågår mellan 12.00-16.30.

Anläggningen i stort

Utöver nämnda avstängningar kommer hallen vara öppen som vanligt fram till tävlingsdagen, lördagen den 25/11. På lördagen stänger vi hela klätterdelen av hallen klockan 16.30 och från klockan 18.00 måste man ha en biljett till eventet för att få vistas i lokalen.

Silverkort Akalla blir guld!

Om du har ett silverkort på Akalla kommer du ha ett guldkort från och med torsdagen den 23/11 till och med lördagen den 25/11.

De första bouldersektionerna, från slabben till den andra trappan upp till gymet, kommer alltid vara öppna, så det kommer finnas massor av problem att klättra på. Repklättringen kommer som sagt vara opåverkad fram till torsdagen, då nästan hälften av repen stängs av.

Publicerat den: 16 november, 2017 13:31