Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

OBS! Vi tar EJ emot ansökningar rörande sommarjobb


Hallansvarig Solna

Beskrivning: Som hallansvarig är det du som ska överblicka hela hallens och hallarbetets utformning, rutiner och arbetssätt och därigenom möta kundernas behov. Du ska vara lyhörd för kundbehovet i hallen genom stabil kundkontakt. Det är också viktigt att du tar till vara på intressen från alla de roller som har hallen som sin arbetsplats (ledbyggare, instruktörer och andra) och arbetar för god och inkluderande stämning i arbetsgruppen. Du ska som hallansvarig se till att ett fungerande ledbygge sker på den egna anläggningen. Det innebär t.ex. att lägga schema för ledbyggarna, samt hantera avvikelser till ordinarie ledbyggarschema vid t.ex. events, helger och andra händelser. Du kommer också vara aktiv i säkerhetsarbetet, tillika utveckla säkerheten, på den egna anläggningen i enlighet med direktiv från central säkerhetsansvarig. Som hallansvarig ska du också sörja för god tillgång på material och verktyg som behövs för verksamheten i hallen.

Personliga egenskaper: Som hallansvarig är du en hängiven klättrare, är kreativ, noggrann och drivs av att utveckla inomhusklättringen. Det är viktigt att du trivs med att både arbeta självständigt med eget ansvar såväl som samarbeta och kan bolla idéer och tankar med dina kollegor.

Krav för tjänsten: Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbetat som ledbyggare på kommersiell verksamhet i minst 1 års tid eller har någon annan likvärdig bakgrund och är kunnig inom säkerhet, exempelvis för att bygga med rep på höga höjder. Ledarskapskunskaper är mycket meriterande. Kunskap inom byggbranschen är en stor fördel och du måste kunna arbeta fysiskt. Vi förutsätter att du är minst 20 år fyllda och för att lätt kunna kommunicera med medarbetare och kunder är det viktigt att du både talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Arbetstid: Tjänsten som hallansvarig är en heltidstjänst, där man jobbar som ledbyggare 2-3 dagar per vecka och resterande tid läggs på de mer administrativa uppgifterna. Arbetet är främst förlagt på dagtid vardagar, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Sista ansökningsdag: 17 augusti 2018.

Ansökan: Du ansöker genom att fylla i följande formulär där du även bifogar CV och personligt brev.

Arbetsplats: På vår anläggning i Solna (Banvaktsvägen 20)


Instruktör

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under september – oktober samt januari – februari).

Förkrav till ansökan som instruktör:

– Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året

– Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året

– 18 år fyllda

– Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska*) (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

*) Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss.