Jobba hos oss

”Kunden skall hos oss ha den bästa klätterupplevelsen” 

                                                – Klättercentrets vision

Vi behöver dig som brinner för service och är duktig på att knyta kontakter med spännande människor med olika bakgrund. För alla som arbetar på Klättercentret är den gemensamma nämnaren att erbjuda våra kunder den bästa klätterupplevelsen. 

Vår filosofi är att kunden ska märka och bli påverkad av den entusiasm våra medarbetare har för sitt arbete och sin arbetsplats, att vi har respekt för varandra och en vilja att förnya oss och utvecklas vidare.

Du, som medarbetare, är därför oerhört viktig för att få varje kund att känna sig sedd och framförallt ha roligt. Vill du dessutom vara delaktig i ett växande företag som arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

OBS! Vi tar EJ emot ansökningar rörande sommarjobb


Receptionsansvarig Solna

Beskrivning:  Som receptionsansvarig är du den som är sammankallande av verksamhetsområdena kassa, butik och café med avsikten att bygga ett arbetslag med gemensam serviceinriktning gentemot kunderna och gemensam förståelse för de olika verksamhetsområdenas behov och ansvarigas önskemål. Du är den som ska överblicka hela receptionens utformning, arbetssätt och rutiner för att skapa en fungerande arbetsmiljö för receptionister. Du ska också tillvarata receptionisternas intressen och skapa god stämning. Som receptionsansvarig ansvarar du för schemaläggningen för receptionister, inklusive butik och café samt hantera de aktiviteter som rör schemaläggning.

Personliga egenskaper: Som receptionsansvarig ser vi gärna att du är en positiv person med stark personlighet i kombination med att du är handlingskraftig med ett engagemang och en förmåga att motivera och utveckla andra. Du brinner för att få alla våra kunder att känna sig välkomna under sitt besök och längtar efter att få komma tillbaka till oss. Eftersom arbetet är varierande och olika från dag till dag är det viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att vara strukturerad och noggrann och tycka om administration. Du måste trivas med självständigt arbete men även fungera väl i grupp.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionsansvarig bör du ha dokumenterad erfarenhet och kunskap från både ansvarsposition(er) och arbete inom reception i minst 6 månader. Ledarskapskunskaper är meriterande. Vi förutsätter att du är minst 18 år fyllda och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Arbetstid: Tjänsten som receptionsansvarig är en heltidstjänst varav ca 50% är schemalagt arbete i receptionen. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg.

Arbetsplats: På vår anläggning i Solna (Banvaktsvägen 20, Solna)

Tillträde: Vi ser gärna att personen börjar så snart det är möjligt, men senast 1 april.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

Sista ansökningsdagen är 16 mars.


Receptionsansvarig Telefonplan

Beskrivning: Som receptionsansvarig är du den som är sammankallande av verksamhetsområdena kassa, butik och café med avsikten att bygga ett arbetslag med gemensam serviceinriktning gentemot kunderna och gemensam förståelse för de olika verksamhetsområdenas behov och ansvarigas önskemål. Du är den som ska överblicka hela receptionens utformning, arbetssätt och rutiner för att skapa en fungerande arbetsmiljö för receptionister. Du ska också tillvarata receptionisternas intressen och skapa god stämning. Som receptionsansvarig ansvarar du för schemaläggningen för receptionister, inklusive butik och café samt hantera de aktiviteter som rör schemaläggning.

Personliga egenskaper: Som receptionsansvarig ser vi gärna att du är en positiv person med stark personlighet i kombination med att du är handlingskraftig med ett engagemang och en förmåga att motivera och utveckla andra. Du brinner för att få alla våra kunder att känna sig välkomna under sitt besök och längtar efter att få komma tillbaka till oss. Eftersom arbetet är varierande och olika från dag till dag är det viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att vara strukturerad och noggrann och tycka om administration. Du måste trivas med självständigt arbete men även fungera väl i grupp.

Förkrav: För att trivas i rollen som receptionsansvarig bör du ha dokumenterad erfarenhet och kunskap från både ansvarsposition(er) och arbete inom reception i minst 6 månader. Ledarskapskunskaper är meriterande. Vi förutsätter att du är minst 20 år fyllda och kan uttrycka dig väldigt väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Arbetstid: Tjänsten som receptionsansvarig är en heltidstjänst. Arbetet kan innebära oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg.

Arbetsplats: På vår anläggning på Telefonplan (Tellusgången 22-24, Hägersten).

Tillträde: Omgående.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

Sista ansökningsdagen är 16 mars.


Instruktör

Instruktörsarbetet är ett kundanpassat och serviceinriktat arbete för dig som gillar att vägleda, motivera och utbilda! Känner du igen dig? I så fall har vi ett fenomenalt extrajobb där du själv bokar upp dig på de kurser du vill och kan hålla. Genom våra interna kurser har du möjlighet att vidareutbilda dig och göra karriär som instruktör hos oss.

Vi söker instruktörer regelbundet under året. Vi sparar därför din ansökan och kontaktar dig under våra rekryteringsveckor (vanligtvis under september – oktober samt januari – februari).

Förkrav till ansökan som instruktör:

– Innehaft grönt kort i minst 1 år och säkrat ett flertal gånger under det senaste året

– Klättrat i minst 1 år och klättrat aktivt under det senaste året

– 18 år fyllda

– Tidigare ledarerfarenheter/arbete som lärare/arbete som instruktör är meriterande

Med anledning av att vi har många kunder som endast talar svenska (framförallt barn) så ser vi att du som söker har grundläggande kunskaper i svenska*) (läs- och hörförståelse). Du behöver dock inte kunna tala flytande svenska.

Ansökan: Är du intresserad och har vad som krävs fyll i detta formulär. Namnge alla bifogade dokument med ditt för och efternamn: ”Ann Andersson – CV”

*) Grundläggande svenska kan likna avklarade studier i svenska kurs C1 (sfi).


Öppen ansökan

Har vi ingen tjänst tillgänglig för just dig går det bra att skicka in en öppen ansökan till oss.