Barnkalas

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
Ca 2 h, varav 90 min klättring.

MAXANTAL
18 deltagare

PRIS
Från 2 500 kr.

UTRUSTNING
Sele ingår, skor finns att hyra för 40 kr/par.

Kurspris: Från 2 500 kr

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

De flesta barn tycker om att klättra, så varför inte överraska med ett kalas på Klättercentret? Låt oss hjälpa dig att ordna en rolig upplevelse för ditt barn och hans/hennes kompisar. Utbildade instruktörer finns på plats för att säkra, motivera och ge hjälp till de barn som klättrar i topprep.

Efter klättringen dukar vi fram korv med bröd och saft till barnen, samt var sin godispåse.

Korven kommer i från Bögsgård som strävar efter en sån naturlig uppfödning av sina egna djur som möjligt. Vi är stolta över att kunna säga att vi har en väldigt lokal distributör av korv, mindre än 3 km bort från anläggningen! I samspel med caféet så har Akalla fokus på så bra innehåll som möjligt i vad vi erbjuder er och era barn!

Kaffe och te ingår givetvis till de föräldrar som anordnar kalaset. Detta är ett mycket omtyckt arrangemang så ha god framförhållning när du bokar. I schemat kan du se vilka fasta tider i veckan vi tar emot barnkalas (skrivet i mörkrosa text).

I Kalaspaketet ingår

  • Två korv med bröd per barn
  • Saft
  • Godispåse (blandat, ca 100 g, kan innehålla spår av mjölk och nötter)

Övrig information

  • Max antal deltagare 18 st.
  • Vi rekommenderar att barnen är i åldern 6 år och uppåt för att de skall få ut så mycket som möjligt av sitt kalas.
  • Lämplig klädsel är T-shirt eller linne och ett par långa byxor.
  • Skor finns att hyra för 40 kr/par, men det går även bra att klättra i gymnastikskor för inomhusbruk (att klättra barfota är inte tillåtet).
  • Priset är 250 kr/person (exklusive klätterskor), med minimipris 2 500 kr.
  • Vid avbokning senare än en vecka (7 dagar) innan debiteras hela beloppet.
  • Antalet deltagare angivet en vecka (7 dagar) innan kursen är det antal som kommer debiteras.

Då vi endast har utrymme att förvara och tillaga en sorts korv, ber vi dig som har önskemål på sojakorv, kycklingkorv eller liknande att ta med eget alternativ. Vi har inte möjligheten att tillgodose dessa önskemål på plats. Vi gör inte heller någon prisreducering i det fall du vill ta med egen korv eller egna godispåsar. Korven vi bjuder på är gluten- och mjölkfri!

Under terminerna är senaste starttid för kalas kl 15:00 på veckodagarna samt fasta tider enligt schema. Många tränande i hallen gör att vi måste begränsa antalet barn beroende på tid. Ring för mer information och för att boka.