Aktiviteter under påsklovet!

Under påsklovet anordnat vi vårt roliga, veckolånga, påsklovsläger på alla våra anläggningar i Stockholm och samtidigt har vi massor av tider för er som vill komma och prova på klättring!

Klättring passar alla, såväl barn som vuxna, så ta med hela familjen och testa på något nytt och spännande!

Klättercentret Akalla är vår största anläggning och har massor av väggar som är anpassade efter nybörjare, barn som vuxna. Våra ledbyggare bygger spännande och roliga banor (vi kallar det för leder) som utmanar en både fysiskt och mentalt. Klättring är en väldigt klurig sport, att förstå hur man ska röra sig på väggen är minst lika viktigt som att vara stark och smidig.

sportlov i stockholm

Vi har även ett väldigt stort café där vi serverar våra egna mackor, grytor och bakverk. Vi tror att ett klätterpass utan lite paus för kaffe (och kanske lite sällskapsspel?) är lite sämre än vad det kunnat vara.

Påsklov i Stockholm!

Vi erbjuder även dessa kurser på våra anläggningar i Solna och på Telefonplan.

Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under påsklovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kommer ni komma upp 14 meter över marken, vilket är både en rolig och lite läskig känsla.

Tider och dagar för prova på under påsklovet

Måndagen 15 april till fredagen 19 april!
10.30-12.00
12.30-14.00
14.30-16.00

Vad ingår?

Kursen kostar 250 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt. Du bokar genom att kontakta oss här!

Klätterläger för alla!

Det spelar ingen roll om barnet är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter alla barns behov. Här får dom träffa andra barn och ungdomar som delar samma intresse, och får dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullpackade och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Samt givetvis en massa klättring!

  • Vecka 16 (15-19 april)
  • 7-15 år
  • 10.00-15.00 varje dag
  • 2590:- per person
    • 200:- syskonrabatt (per person)
  • Mat och lättare mellis varje dag
  • All utrustning ingår

Läs mer och boka här!

sportlov i stockholm

Publicerat den: 26 mars, 2019 15:48