Aktiviteter under påsklovet!

Under påsklovet anordnat vi vårt roliga, veckolånga, påsklovsläger på alla våra anläggningar i Stockholm och samtidigt har vi massor av tider för er som vill komma och prova på klättring!

Klättring passar alla, såväl barn som vuxna, så ta med hela familjen och testa på något nytt och spännande!

Klättercentret Telefonplan, eller K2 som vi kallar det, ligger några minuter från Telefonplans tunnelbana och med våra parkeringsbevis kan du även parkera i tre timmar vid anläggningen. K2 är vår största anläggning sett till klätteryta och erbjuder klättring för alla, nybörjare såväl som proffs.

För att få mer information kan du maila oss direkt på telefonplan@klattercentret.se eller slå en signal på 08-730 00 93. Eller så läser du vidare här nedan och bokar din kurs redan idag!

sportlov i stockholm

Påsklov i Hägersten!

Vi erbjuder även dessa kurser på våra anläggningar i Akalla och på Solna.

Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. Dom säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kommer ni komma upp 14 meter över marken, vilket är både en rolig och lite läskig känsla.

Tider och dagar för prova på under påsklovet

Måndagen 15 april till fredagen 19 april
10.30-12.00
12.30-14.00
14.30-16.00

Vad ingår?

Kursen kostar 250 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt. Du bokar genom att kontakta oss här!

Klätterläger för alla!

Det spelar ingen roll om barnet är nybörjare eller har klättrat ett tag, vi anpassar nivån efter alla barns behov. Här får dom träffa andra barn och ungdomar som delar samma intresse, och får dagar fyllda av massa spännande upplevelser och äventyr!

Våra lägerveckor är fullpackade och innehållet varierar mellan dagarna med lekar, teknikträningar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar och mycket annat roligt. Samt givetvis en massa klättring!

  • Vecka 16 (15-19 april)
  • 7-15 år
  • 10.00-15.00 varje dag
  • 2590:- per person
    • 200:- syskonrabatt (per person)
  • Mat och lättare mellis varje dag
  • All utrustning ingår

Läs mer och boka här!

Publicerat den: 26 mars, 2019 15:45
X