Jullov i Stockholm

Snart är det jullov i Stockholm och förhoppningsvis får vi ett skollov fyllt med snö och härliga aktiviteter utomhus. Men ibland kan det vara skönt att komma in i värmen och hitta på något nytt och spännande!

På Klättercentret Akalla anordnar vi rekordmånga tider för prova på-klättring under årets jullov. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er att testa klättring, i en öppen och lugn miljö.

Vi har även dessa kurser på Telefonplan och i Solna!

Klättercentret Akalla är vår största anläggning och här finns massor av klättring som passar både vana klättrare och nybörjare, barn som vuxna. Klättring är mycket mer än att vara stark, minst lika viktigt är att faktiskt klura ut hur du ska göra för att ta dig upp väggen. Hos oss hittar du spännande och roliga leder som utmanar både fysiskt och mentalt.

jullov i stockholm

Vi har även ett väldigt stort café där vi serverar våra egna mackor och bakverk. Vi tror att ett klätterpass utan lite paus för kaffe (och kanske lite sällskapsspel?) är lite sämre än vad det kunnat vara.

Jullov i Stockholm – Prova på klättring

Det lättaste sättet för att prova på klättring under jullovet är att boka kursen som vi kallar för Skollovs Prova På. Ni får då hjälp av våra duktiga instruktörer i en och en halv timme. De säkrar er samtidigt som ni klättrar på våra höga repväggar. Som högst kan ni klättra upp 14 meter över marken!

Kursen kostar 260 kronor per deltagare, oavsett ålder. I priset ingår även hyra av klätterskor, så att ni får känna på hur det är att klättra på riktigt.

Du bokar genom att kontakta oss här!

Publicerat den: 8 december, 2021 17:26
X