Avstängningar inför Legends Only

Lördagen den 25/11 anordnar Klättercentret inbjudningstävlingen La Sportiva Legends Only på Klättercentret Akalla. Sex av världens bästa manliga klättrare är inbjudna och vi kommer bjuda på en show i absolut världsklass.

Avstängningar

Hallen kommer påverkas på olika sätt under vecka 47. Om du har några frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på kundservice@klattercentret.se

Bouldering

Måndag morgon den 20/11 kommer vi att riva hela B-sektionen. Det är boulderväggarna från urtoppningsväggen till den stora slabben. Dvs alla väggar som kommer efter den andra trappen upp till gymet.

Dessa sektioner kommer sedan vara avstängda fram till tävlingen den 25/11. Söndagen den 26/11 kommer tävlingsproblemen vara öppna för allmänheten.

Repklättring

Rep 1 till 30 kommer vara avstängda från och med torsdagen den 23/11. Alla dessa rep är sedan avstängda fram till söndag morgon, då allt kommer vara öppet som vanligt igen.

Anläggningen i stort

Utöver nämnda avstängningar kommer hallen vara öppen som vanligt fram till tävlingsdagen, lördagen den 25/11. På lördagen stänger vi hela klätterdelen av hallen klockan 15.00 och från klockan 17.30 måste man ha en biljett till eventet för att få vistas i lokalen.

Akallakort blir guld!

Om du har ett träningskort på Akalla kommer du ha ett guldkort från och med måndagen den 20/11 till och med lördagen den 25/11.

De första bouldersektionerna, från slabben till den andra trappan upp till gymet, kommer alltid vara öppna, så det kommer finnas massor av problem att klättra på. Repklättringen kommer som sagt vara opåverkad fram till torsdagen, då nästan hälften av repen stängs av.

Publicerat den: 19 oktober, 2023 15:08
X