BetaChicks!

Är du kvinna, transperson, eller ickebinär och sugen på att klättra tillsammans med andra?
Välkommen den 2 juni kl 17:00!

Den 2 juni arrangerar Klättercentret BetaChicks, ett evenemang riktat till kvinnliga, trans- och ickebinära klättrare på alla nivåer. Vi håller workshop, klättrar tillsammans på en egen sektion i klätterhallen, och avslutar med ett corepass följt av häng på övervåningen för de som önskar. På agendan ligger även roligt umgänge och trevliga diskussioner – du kan förvänta dig att gå härifrån med träningsvärk både i kropp och själ.

16.55 – Samling i cafét
17.00 – Gemensam uppvärmning i teknikrummet
17.30 – Workshops med tema projektering
18.00 – Klättring tillsammans på ny sektion
19.30 – Corepass och stretching
20.00 – Häng och gött snack i eventrummet

Vi inleder kvällen med en introduktion, presentation av varandra och gemensam uppvärmning. Därefter delar vi upp oss i två grupper och håller workshops parallellt – båda på temat projektering inom klättring. Projektering innebär ett längre arbete med samma klätterproblem, oftast ett på din maxnivå som du kommer tillbaka till vid flera olika tillfällen.

Den ena workshopen är för er som vill introduceras till begreppet projektering, börja projektera, och ha tips på en grundläggande nivå. Andra workshopen är för er som är vana vid att projektera och vill diskutera ämnet på en mer avancerad nivå.

Inga förkunskaper inom klättring krävs för att delta och vi kommer att göra vårt bästa för att anpassa kvällen efter gruppens nivå och behov.

Efter workshopsen drar vi igång och klättrar tillsammans! Den sektion av klätterhallen som byggts om under dagen kommer att vara reserverad för oss under kvällen.

Avslutningsvis kör vi ett corepass tillsammans och varvar ner med stretching. Ni som vill är sedan välkomna att hänga med oss upp på övervåningen och snacka, spela spel, ta en öl eller äta i vårt eventrum.

Vi uppmuntrar er till att delta under hela evenemanget, för maxat kul upplevelse! Samtidigt är det absolut okej att droppa in under tiden.

Ingen anmälan eller extra avgift krävs för att kunna delta i eventet. Standard entrébiljett eller entré med träningskort gäller. I utrustningsväg är allt du behöver bekväma kläder och ett par klätterskor, vilket går bra att hyra på plats om du inte har egna.

Hoppas att vi ses den 2 juni!:)

/ BetaChicks 🐥🧗‍♀️

 

X