BetaChicks!

Den 16 september är BetaChicks tillbaka!

Den här gången tar vi oss an MoonBoard. Välkommen den 16 september kl 18:00!

BetaChicks är ett evenemang riktat till kvinnliga, trans- och ickebinära klättrare på alla nivåer. Vi håller workshop, klättrar tillsammans och avslutar med ett corepass samt stretching följt av häng på övervåningen för de som önskar. På agendan ligger även roligt umgänge och trevliga diskussioner – du kan förvänta dig att gå härifrån med träningsvärk både i kropp och själ.

18.00 – Samling och presentation i teknikrummet
18.20 – Gemensam uppvärmning i teknikrummet
19.00 – Workshop: introduktion till MoonBoard
19.40 – Testa Moonboard-klättring
20.10 – Corepass och stretching
20.30 – Häng och gött snack i eventrummet

Vi inleder kvällen med en introduktion, presentation av varandra och gemensam uppvärmning. Därefter håller vi workshop om moonboard på en grundläggande nivå: Vad är egentligen moonboard? Hur fungerar appen? Varför tränar man moonboard? Vem är den till för?

Inga speciella förkunskaper krävs för att delta – kom som du är och med en motivation att lära dig mer 0ch testa nytt! Vi kommer att göra vårt bästa för att anpassa kvällen efter gruppens nivå och önskemål.

Efter workshopen testar vi att klättra på moonbrädan tillsammans och peppar varandra! Avslutningsvis kör vi ett corepass tillsammans och varvar ner med stretching. Ni som vill är sedan välkomna att hänga med oss upp på övervåningen och snacka, spela spel, ta en öl eller äta i vårt eventrum.

Vi uppmuntrar er till att delta under hela evenemanget, för maxat kul upplevelse!

Ingen anmälan eller extra avgift krävs för att kunna delta i eventet. Standard entrébiljett eller entré med träningskort gäller. I utrustningsväg är allt du behöver bekväma kläder och ett par klätterskor, vilket går bra att hyra på plats om du inte har egna.

Hoppas att vi ses den 16 september! 🙂

/MoonChicks 🐥🧗‍♀️🌙

 

X