Terminsträning Vuxna

Kursinformation

Kurspris: 2479 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Terminsträning för vuxna

På klättercentret erbjuder vi teknikträning för vuxna på terminsbasis. Vår nybörjarkurs riktar sig till dig som är ny klättrare eller bara vill fräscha upp tekniken. För dig som klättrat ett tag erbjuder vi nu även en fortsättningskurs för vuxna.

Vårterminens  kurser startar runt slutet av januari och höstterminens kurser startar i september. Om du är intresserad av våra kurser men befinner dig mitt i en termin så kan vi varmt rekommendera våra Teknikkurser i Bouldering.

Vårterminen 2023

Vårterminens terminsträning börjar vecka 6 och består av 10 tillfällen, med uppehåll vecka 8 och 14 samt avslutning vecka 17. Bokningen av platser i terminsträningen öppnar den 14/12 kl 10.00 för er som ska återanmäla er från föregående termin och den 12/1 kl 10.00 för er som gör en nyanmälan. Bokning sker via bokningslänken längst ner på sidan. Kursavgiften för terminsträning är 2.400 kr/termin och vi har träning följande tider:

Nybörjargrupp: torsdagar 19:00 – 20:30

Avancerad grupp: tisdagar 19:00 – 20:30

Nybörjargrupp riktar sig till er som är helt nya till klättring, eller har klättrat mindre ett år. Avancerad grupp riktar sig till er som klättrat i mer än ett år eller har motsvarande klätterkunskaper.

Passar inte tiderna för dig? Anmäl dig då till en av våra teknikkurser: Teknikkurs bouldering.

Är du osäker på vilken kurs som passar dig?
Mejla till traningskane@klattercentret.se så tittar vi tillsammans på din klättring och hittar det upplägg som passar dig.

Intresseanmälan

Om du vill få information från oss via mail om när vi öppnar upp nya träningsgrupper eller när bokningarna av nästa termins platser öppnar och dylikt kan du göra en intresseanmälan så får du löpande information från oss om våra träningsgrupper.

X