Terminsträning Vuxna

Kursinformation

Kurspris: 2975 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Terminsträning för vuxna

På klättercentret erbjuder vi teknikträning för vuxna på terminsbasis. Vår nybörjarkurs riktar sig till dig som är ny klättrare eller bara vill fräscha upp tekniken. För dig som klättrat ett tag erbjuder vi nu även en fortsättningskurs för vuxna.

Vårterminens  kurser startar runt slutet av januari och höstterminens kurser startar i september. Om du är intresserad av våra kurser men befinner dig mitt i en termin så kan vi varmt rekommendera våra Teknikkurser i Bouldering.

Vårtermin 2024

Terminsträningen börjar vecka 6 och träningen pågår i 10 veckor med avslutning vecka 17. Samtliga grupper har uppehåll under  sportlovveckan vecka 8, 19-25 februari och under påsklovsveckan vecka 13, 25 mars – 1 april.

I väntan på nästa period

Passar inte tiderna denna terminen för dig, eller missade du att anmäla dig? Anmäl dig då till en av våra teknikkurser: Teknikkurs bouldering eller gör en intresseanmälan till nästa termin.  Vid intresseanmälan får ni information om när vi släpper platser till nästa period av terminsträning.

Är du osäker på vilken kurs som passar dig?
Mejla till traningskane@klattercentret.se så tittar vi tillsammans på din klättring och hittar det upplägg som passar dig.

X