Terminsträning Vuxna

Kursinformation

Kurspris: 2975 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Terminsträning för vuxna

På klättercentret erbjuder vi teknikträning för vuxna på terminsbasis. Vår nybörjarkurs riktar sig till dig som är ny klättrare eller bara vill fräscha upp tekniken. För dig som klättrat ett tag erbjuder vi nu även en fortsättningskurs för vuxna.

Vårterminens  kurser startar runt slutet av januari och höstterminens kurser startar i september. Om du är intresserad av våra kurser men befinner dig mitt i en termin så kan vi varmt rekommendera våra Teknikkurser i Bouldering.

Anmälan

Boka din plats till v årens Terminsträning här. Återanmälan till vårens terminsträning öppnar den 24 november kl 10.00. Nyanmälan öppnar den 5 januari klockan 10.00 för dig som anmäler dig första gången. Vi rekomenderar er att vara inne på bokningssidan och boka en plats så snart bokningarna öppnar för att försäkra er om att ni får en plats.

Grupper

För närvarande har vi följande träningsgrupper för vuxna:

Nybörjargrupp: tisdagar 19:15 – 20:45, torsdagar 19:30 – 21:00 & fredagar 16:00 – 17:30

Avancerad grupp: tisdagar 19:15 – 20:45

Nybörjargrupp riktar sig till er som är helt nya till klättring, eller har klättrat mindre ett år. Avancerad grupp riktar sig till er som klättrat i mer än ett år eller har motsvarande klätterkunskaper.

Vårtermin 2024

Terminsträningen börjar vecka 6 och träningen pågår i 10 veckor med avslutning vecka 17. Samtliga grupper har uppehåll under  sportlovveckan vecka 8, 19-25 februari och under påsklovsveckan vecka 13, 25 mars – 1 april.

Passar inte tiderna för dig? Anmäl dig då till en av våra teknikkurser: Teknikkurs bouldering eller gör en intresseanmälan till nästa termin.

Är du osäker på vilken kurs som passar dig?
Mejla till traningskane@klattercentret.se så tittar vi tillsammans på din klättring och hittar det upplägg som passar dig.

X