Terminsträning Vuxna

Kursinformation

Kurspris: 2200 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Terminsträning för vuxna

På klättercentret erbjuder vi teknikträning för vuxna på terminsbasis. Vår nybörjarkurs riktar sig till dig som är ny klättrare eller bara vill fräscha upp tekniken. För dig som klättrat ett tag erbjuder vi nu även en fortsättningskurs för vuxna.

Vårterminens  kurser startar runt slutet av januari och höstterminens kurser startar i slutet av september. Om du är intresserad av våra kurser men befinner dig mitt i en termin så kan vi varmt rekommendera våra Teknikkurser i Bouldering.

 

Nybörjarkursen:

10 tillfällen
Onsdagar 19.30 – 21:00

Denna kurs passar dig som är helt ny, alternativt att du har klättrat tidigare men haft uppehåll några år. Vi fokuserar på fotteknik, kroppspositionering och säkerhet i klättring.

Fortsättningskurs 1:

10 tillfällen
Tisdagar 19:00 – 20:30

Denna kursen passar dig som har klättrat regelbundet i ett år. Du kan lite terminologi och grundläggande tekniker. Vi fokuserar på precision i fotteknik, rörelsemönster och kroppspositionering. Vi jobbar även i gymmet med bål- och axelstyrka för ett hållbart och livslångt klättrande.

Fortsättningskurs 2:

10 tillfällen
Torsdagar 19:00 – 20:30

Denna kursen passar dig som har klättrat i mer än ett år. Vi jobbar med muskelaktivering i rörelser, problemlösning, och kroppspositionering.

Är du osäker på vilken kurs som passar dig?
Mejla till traningskane@klattercentret.se så tittar vi tillsammans på din klättring och hittar det upplägg som passar dig.