Terminsträning Vuxna

Kursinformation

Kurspris: 2400 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Terminsträning för vuxna

På klättercentret erbjuder vi teknikträning för vuxna på terminsbasis. Vår nybörjarkurs riktar sig till dig som är ny klättrare eller bara vill fräscha upp tekniken. För dig som klättrat ett tag erbjuder vi nu även en fortsättningskurs för vuxna.

Vårterminens  kurser startar runt slutet av januari och höstterminens kurser startar i september. Om du är intresserad av våra kurser men befinner dig mitt i en termin så kan vi varmt rekommendera våra Teknikkurser i Bouldering.

Vårterminen 2022

Vårterminens terminsträning börjar vecka 9 och består av 10 tillfällen, med uppehåll vecka 15 och avslutning vecka 19. Bokningen av platser i terminsträningen öppnar den 12/1 kl 10.00, bokning sker via bokningslänken längst ner på sidan. Kursavgiften för terminsträning är 2.400 kr/termin och vi har träning följande tider:

Nybörjargrupp: torsdagar 19:00 – 20:30

Avancerad grupp: tisdagar 19:00 – 20:30

Nybörjargrupp riktar sig till er som är helt nya till klättring, eller har klättrat mindre ett år. Avancerad grupp riktar sig till er som klättrat i mer än ett år eller har motsvarande klätterkunskaper.

Passar inte tiderna för dig? Anmäl dig då till en av våra teknikkurser: Teknikkurs bouldering.

Är du osäker på vilken kurs som passar dig?
Mejla till traningskane@klattercentret.se så tittar vi tillsammans på din klättring och hittar det upplägg som passar dig.

Intresseanmälan

Om du vill få information från oss via mail om när vi öppnar upp nya träningsgrupper eller när bokningarna av nästa termins platser öppnar och dylikt kan du göra en intresseanmälan så får du löpande information från oss om våra träningsgrupper.

Med anledning av pandemin

Vi har anpassat våra träningsgrupper för att ni ska kunna träna på ett säkert sätt och för att minska risken för smittspridning. Vi bokar de delar av hallen som ni använder så att ni kan träna ihop utan att behöva trängas med andra gäster. Ni tränar även med samma grupp och samma tränare varje vecka. För att minska trängsel har vi stängt våra duschar, det finns fortfarande omklädningsrum att byta om i och låsa in era tillhörigheter, men kom gärna ombytta. Träningarna är anpassade för att vi ska kunna hålla minst 2 meters mellanrum under hela träningspasset.

X