Terminsträning Vuxna

Kursinformation

Kurspris: 2479 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Vuxen

Terminsträning för vuxna

På klättercentret erbjuder vi teknikträning för vuxna på terminsbasis. Vår nybörjarkurs riktar sig till dig som är ny klättrare eller bara vill fräscha upp tekniken. För dig som klättrat ett tag erbjuder vi nu även en fortsättningskurs för vuxna.

Vårterminens  kurser startar runt slutet av januari och höstterminens kurser startar i september. Om du är intresserad av våra kurser men befinner dig mitt i en termin så kan vi varmt rekommendera våra Teknikkurser i Bouldering.

Höstterminen 2023 är i full gång och vi tar inte längre emot anmälningar till pågående termin. Däremot går det bra att göra en intresseanmälan  för att ta del av våra informationsutskick om kommande terminer.

Datum för nyanmälan till vårterminen 2024 publiceras på denna sidan under hösten. Vi rekomenderar er att vara inne på bokningssidan och boka en plats så snart bokningarna öppnar för att försäkra er om att ni får en plats. Vi använder inte något kösystem utan det är först till kvarn som gäller.

Grupper

För närvarande har vi följande träningsgrupper för vuxna:

Nybörjargrupp: torsdagar 19:00 – 20:30

Avancerad grupp: tisdagar 19:00 – 20:30

Nybörjargrupp riktar sig till er som är helt nya till klättring, eller har klättrat mindre ett år. Avancerad grupp riktar sig till er som klättrat i mer än ett år eller har motsvarande klätterkunskaper.

Passar inte tiderna för dig? Anmäl dig då till en av våra teknikkurser: Teknikkurs bouldering.

Är du osäker på vilken kurs som passar dig?
Mejla till traningskane@klattercentret.se så tittar vi tillsammans på din klättring och hittar det upplägg som passar dig.

X