Klätterskola

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
12 tillfällen

PRIS
Nivå 1: 2850 kr

Nivå 2: 3850 kr (två träningstillfällen / vecka)

Nivå 3: 4150 kr (två träningstillfällen / vecka, samt träningsplan för ytterligare träning)

UTRUSTNING
All utrustning ingår

Kurspris: 2850 - 4150 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Välkommen till vår Klätterskola! Oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett tag har vi en grupp som passar dig. Vår duktiga instruktörer hjälper dig att utvecklas och bli en bättre utövare. Klätterskolan är för dig mellan 7 och 19 år och vi har grupper för alla åldrar och erfarenhetsnivåer.

Höstterminen 2023 börjar vecka 36 för samtliga grupper och pågår till och med vecka 48, med uppehåll för höstlov vecka 44. För att boka din plats till höstterminens Klätterskola klicka här, eller läs vidare för mer information.

Intresseanmälan Klätterskola Malmö

Intresseanmälan till klätterskolan sker via länken här. Vid intresseanmälan får ni information om när vi släpper platser till Klätterskolan samt till läger och andra barn- och ungdomsaktiviteter på Klättercentret.

Nyanmälan till höstterminen 2023 öppnar den 19/7 kl 10.00 och görs vi bokningslänken längst ner på denna sidan. Vi rekomenderar er att vara inne på bokningssidan och boka en plats så snart bokningarna öppnar för att försäkra er om att ni får en plats. Vi använder inte något kösystem utan det är först till kvarn som gäller.

Väntar du på plats i Klätterskolan och vill ni komma igång med klättringen redan nu? Kolla gärna in våra prova-påskollovsläger och teknikkurser för barn eller familj om ni vill komma igång med klättring innan ni har fått en plats i klätterskolan.

För er som redan är medlemmar i Klätterskolan öppnar återanmälan den 24/5. Fram till den 30/5 kommer ni som redan tränar i en grupp ha förtur att återanmäla er till den gruppen. Från klockan 10.00 den 31/5 har ni som vill byta grupp möjlighet att anmäla er till valfri grupp där det finns platser kvar. Ni som vill byta till en mer avancerad grupp ska maila: traningskane@klattercentret.se, så återkommer vi med besked om hurvida det är aktuellt eller inte.

X