Klätterskola

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
12 veckor, 1-3 träningstillfällen/vecka
Uppehåll för skollov

PRIS
Nivå 1: 2850 kr

Nivå 2: 3850 kr (två träningstillfällen / vecka)

Nivå 3: 4150 kr (två träningstillfällen / vecka, samt träningsplan för ytterligare träning)

UTRUSTNING
All utrustning ingår

Kurspris: 2850 - 4150 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Avancerad, Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn, Ungdom

Klättring är för alla! I Klätterskolan i tränar barn och ungdomar i grupp under höst- och vårterminerna. Här får de utvecklas, träna och framförallt ha roligt tillsammans med andra.

Våra välutbildade tränare leder barnen och ungdomarna under hela terminen till att bli bättre klättrare. Vi följer en noga utarbetad utvecklingsplan med ett grundläggande tänk att klättring som träning framförallt ska vara rolig.

Barnen kan börja i vår klätterskola från det år de fyller sju och fortsätta träna med oss upp till det år de fyller 17, därefter rekommenderar vi vår terminsträning för vuxna. Grupperna är indelade efter ålder och för de äldre delatagarna även efter erfarenhetsnivå.

Anmälan Hösttermin 2024

Boka din plats till höstens Klätterskolan här. Återanmälan till klätterskolan öppnar den 22 maj kl 10.00 för dig som redan deltar i Klätterskolan idag. Därefter har ni sju dagars förtur att återanmäla er till samma grupp ni tränat i tidigare. Den 29 maj klockan 10.00 öppnar anmälan till samtliga grupper, då har ni möjlighet att byta grupp om ni önskar.

Nyanmälan öppnar den 3 juli klockan 10.00 för dig som anmäler dig första gången. Vi rekomenderar er att vara inne på bokningssidan och boka en plats så snart bokningarna öppnar för att försäkra er om att ni får en plats.

Datum för vårterminen 2024

Vårterminen 2024 i Klätterskolan börjar vecka 6 för samtliga grupper och träningen pågår i 12 veckor med avslutning vecka 19 för samtliga gruopper utom de grupepr som tränar på måndagar, de slutar den 13 maj. Samtliga grupper har uppehåll för sportlov vecka 8, 19-25 februari, för påsklov vecka 13 samt annandag påsk, 25 mars – 1 april.

Intresselista till Klätterskolan

Om du inte fått plats i Klätterskolan, eller om du är intresserad av att vara med, men inte vill anmäla dig just nu går det bra att göra en intresseanmälan. Intresseanmälan till klätterskolan sker via länken här. Vid intresseanmälan får ni information om när vi släpper platser till Klätterskolan samt till läger och andra barn- och ungdomsaktiviteter på Klättercentret.

Väntar du på plats i Klätterskolan och vill ni komma igång med klättringen redan nu? Kolla gärna in våra prova-påskollovsläger och teknikkurser för barn eller familj om ni vill komma igång med klättring innan ni har fått en plats i klätterskolan.

Alla Kan Klättra

Från höstterminen 2024 arrangerar Klättercentret i sammarbete med Klättersällskapet Gecko Klätterskola för barn och ungdommar med funktionsnedsättnigar. Läs mer och anmäl ditt intresse här.

X