Klätterskola

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
12 tillfällen

PRIS
Nivå 1: 2850 kr

Nivå 2: 3850 kr (två träningstillfällen / vecka)

Nivå 3: 4150 kr (två träningstillfällen / vecka, samt träningsplan för ytterligare träning)

UTRUSTNING
All utrustning ingår

Kurspris: 2850 - 4150 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Välkommen till vår Klätterskola! Oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett tag har vi en grupp som passar dig. Vår duktiga instruktörer hjälper dig att utvecklas och bli en bättre utövare. Klätterskolan är för dig mellan 7 och 19 år och vi har grupper för alla åldrar och erfarenhetsnivåer.

Intresseanmälan Klätterskola Malmö

Höstterminen är i full gång och vi tar inte längre emot anmälningar till pågående termin. Däremot går det bra att gåra en intreseanmälan för att ta del av våra informationsutskick om kommande terminer. Intresseanmälan till klätterskolan sker via länken här. Vid intresseanmälan får ni information om när vi släpper platser till Klätterskolan samt till läger och andra barn- och ungdomsaktiviteter på Klättercentret.

Datum för nyanmälan till vårterminen 2024 publiceras på denna sidan under hösten. Vi rekomenderar er att vara inne på bokningssidan och boka en plats så snart bokningarna öppnar för att försäkra er om att ni får en plats. Vi använder inte något kösystem utan det är först till kvarn som gäller.

Väntar du på plats i Klätterskolan och vill ni komma igång med klättringen redan nu? Kolla gärna in våra prova-påskollovsläger och teknikkurser för barn eller familj om ni vill komma igång med klättring innan ni har fått en plats i klätterskolan.

X