Klätterskola

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
12 tillfällen

PRIS
2500 – 4000 kr

UTRUSTNING
Klätterskor ingår första terminen du deltar.

Kurspris: 2500 - 4000 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Vill du få ut mer av din träning genom att träna kontinuerligt under en hel termin? Då är våra terminsträningsgrupper något för dig. Oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett tag har vi en grupp som passar dig. Vår duktiga instruktörer hjälper dig att utvecklas och bli en bättre utövare. Terminsträningen är för dig mellan 7 och 17 år.

Klätterskolan startar vanligtvis någon gång i slutet av januari – början av mars för vårterminen och månadsskiftet augusti/september för höstterminen.

Intresseanmälan Klätterskolan Malmö

Intresseanmälan till klätterskolan sker via länken nedan. Vid intresseanmälan får ni information om när vi släpper platser till Klätterskolan samt till läger och andra barn- och ungdomsaktiviteter på Klättercentret.

Från och med hösten 2021 kommer vi att övergå till ett nytt system för bokning av plats i klätterskolan. Istället för ett kösystem kommer vi att släppa platserna till alla nybörjargrupper på ett utsatt datum. Efter det är det öppet för alla att boka in sig på valfri grupp. Anmälan till höstterminen 2021 öppnar den 19/7 kl 10.00 och görs vi bokningslänken längst ner på denna sidan. Vi rekomenderar er att vara inne på bokningssidan och boka en plats så snart bokningarna öppnar för att försäkra er om att ni får en plats.

Vill ni komma igång med klättringen redan nu? Kolla gärna in våra prova-påskollovsläger och teknikkurser för barn eller familj om ni vill komma igång med klättring innan ni har fått en plats i klätterskolan.

X