Klätterskola

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga

TIDSÅTGÅNG
12 tillfällen

PRIS
2500 kr

UTRUSTNING
Klätterskor ingår första terminen du deltar.

Kurspris: 2500 kr

Klättertyp: Bouldering

Typ: Ensam, Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Vill du få ut mer av din träning genom att träna kontinuerligt under en hel termin? Då är våra terminsträningsgrupper något för dig. Oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett tag har vi en grupp som passar dig. Vår duktiga instruktörer hjälper dig att utvecklas och bli en bättre utövare. Terminsträningen är för dig mellan 7 och 17 år.

Klätterskolan startar vanligtvis någon gång i slutet av januari – början av mars för vårterminen och månadsskiftet augusti/september för höstterminen.

Intresseanmälan Klätterskolan Malmö

Intresseanmälan till klätterskolan sker via länken nedan. Från och med hösten 2021 kommer vi att övergå till ett nytt system för bokning av plats i klätterskolan. Istället för ett kösystem kommer vi att släppa platserna till alla nybörjargrupper på ett utsatt datum. Efter det är det öppet för alla att boka in sig på valfri grupp. Genom att fylla i intresseanmälan kommer ni att få information om när datumen kommer att släppas samt förtur till skollovsläger och information om andra aktiviteter som riktar sig till barn och unga här på Klättercentret. 

Vill ni komma igång med klättringen redan nu? Kolla gärna in våra prova-påskollovsläger och teknikkurser för barn eller familj om ni vill komma igång med klättring innan ni har fått en plats i klätterskolan.

X