Boka kurs

Kontakt/Bokning

kursskane@klattercentret.se
040-655 85 05

Vid bokning uppge följande:

  • Önskad kurs
  • Önskat datum och tid
  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

 

Topprepskurs

Topprepskurser består av tre delar, och du bokar alla tre dagar som nämns ihop. För att en kurs ska bli av krävs att den har minst tre deltagare, annars ställs den in. Läs mer om vår topprepskurs här.

Ledkurs

Ledkurser består av två delar, och du bokar båda delarna ihop. För att en kurs ska bli av krävs att den har minst tre deltagare. Läs mer om vår ledklätterkurs här.

Repetitionskurs

Detta är en kurs för dig som redan har grönt eller rött kort men som t.ex. inte har klättrat på ett tag och vill fräscha upp kunskaperna igen.
Kursen är 90 minuter lång och kostar 400 kr. Minst två deltagare krävs per kurs. Bokas efter förfrågan. Ange om kursen gäller repetition för grönt kort eller rött kort.

Privat repkurs

Det är också möjligt att boka en privat ledkurs eller topprepskurs på tider ni väljer själva om ni bokar den i god tid (minst en vecka) i förväg så vi hinner boka in en instruktör. Topprepskurser måste alltid bestå av tre tillfällen på tre separata dagar, och ledkurser måste alltid bestå av två tillfällen på två separata dagar. Minimumpris för repkurser motsvarar vad tre deltagare betalar för en vanlig kurs, vilket är 2985 kr (995 kr per deltagare för om ni är fler än tre). För att boka en privat repkurs, kontakta oss via email. Det krävs minst två deltagare för att vi ska kunna hålla en repkurs.

Uppklättring

Om du redan har kunskaper motsvarande grönt eller rött kort, men saknar själva kortet, så kan du boka en uppklättring. Detta kostar 180 kr och tar vanligtvis mellan 30 och 60 minuter. Du behöver ha med dig en kompis som kan klättra när du säkrar. Om du vill göra en uppklättring för rött kort bör din kompis ha rött kort redan. Du kan också göra en uppklättring genom att boka dig på det sista tillfället på en av våra topprepskurser eller ledkurser.

Prova På

Detta är kurser med instruktör som bokas efter förfrågan.
Prova På Vuxen: onsdagar 19:30-21:00, lördagar 15:00-16.30, och söndagar 17:30-19:00.
Prova På Barn: onsdagar jämna veckor 17:30-19:00, och söndagar jämna veckor 15:00-16:30.

Barnkalas

Bokas efter förfrågan.
Lördagar och söndagar 12:30-14:30.

X