Detta är bouldering!

Kul att just du hittat hit! Bouldering är en av världens snabbast växande träningsformer och en allt-i-ett aktivitet med fokus på rörelse, träning och social upplevelse. Bouldering är en form av klättring som sker utan rep upp till 4 meters höjd och med tjockmattor som fallskydd.

För att testa bouldering krävs inga förkunskaper, det är bara att komma hit och prova! Vill du lära dig mer om klättring och bouldering kan du boka en kurs eller en introduktion med en instruktör.

Bouldering är en träningsform som gör mer än att stärka kroppen, det är en fysisk aktivitet med många fördelar även för vår mentala hälsa. Bouldering framkallar ett medvetet “här och nu tillstånd” som har visat sig förbättra minnet och ens kognitiva funktioner. När vi bouldrar löser vi klurigheter och problem med hela kroppen och den enskilt viktigaste kroppsdelen för detta är vår hjärna. En lyckokur för hela kroppen helt enkelt!

På Klättercentret erbjuder vi bouldering på alla nivåer, från nybörjare till avancerade. Vi har en social atmosfär med trevlig personal och en välkomnande gemenskap.

Bouldering kan mycket väl vara den bästa aktiviteten någonsin! Kom in och prova!

Välkommen till oss på Klättercentret!

 

 

För Barn!

Ta med dina barn till oss och ge apan i dem en chans med vårt gratis Star Challenge!

 

Aporna är tillbaka!

Pirater har följt efter dem till deras sommarö!

Be om en gratis star challenge karta i vår reception och följ instruktionerna för en rolig utmaning!

Visa kartan i receptionen när dina mänskliga små apor har slutfört så många utmaningar som möjligt och som belöning får dem en smaskig godbit från vårt café.

Ge apan i dig en chans!

 

X