Om tjänsten

På Klättercentret tillagar och bakar vi den mat och de bakverk vi säljer. I denna tjänst ansvarar du som kock för allt som har med produktionen i kaféet/restaurangen att göra. Det gäller allt ifrån inköp av råvaror, tillagning och support till kafépersonalen vid beredning av maten i kaféet/restaurangen. Då restaurangen har öl- och vinrättigheter ingår i denna tjänsten ansvar för inköp och sortiment. Du säkerställer tillgång och tillagning av mat till barnkalas, konferenser och utbildningar samt att de levereras enligt önskemål. Du kommer att jobba med att underhålla och utveckla utbud/sortiment i kafé/restaurang samt rutiner i samråd med ledningen. Du är vidare ansvarig för att uppfylla krav från myndigheter samt upprätthålla livsmedelsregler. Arbetet i denna tjänst bedrivs huvudsakligen på vardagar på dagtid och emellanåt på kvällar och helger.

Utbildning och erfarenhet

Du har jobbat några år som kock på restaurang eller i ett kafé med stort utbud. Du har utbildning inom området livsmedel eller likvärdig erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljningsuppföljning, nyckeltalsuppföljning, inventering, prissättning, ändringar i utbud och andra aktiviteter som stimulerar till både köp och trivsel.

Din profil

Som person vill vi att du är kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga med kollegor i teamet och känner dig bekväm med att ta emot och ge feedback. Du har förmågan att skapa och värna om gott samarbete mellan medarbetare och kollegor även inom andra verksamheter på Klättercentret. Vi tror att du självständigt kan identifiera utmaningar och att du är lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Du gillar att jobba i en miljö med högt tempo med positiva och peppande arbetskamrater.

Vill du vara delaktig i ett växande företag som kontinuerligt arbetar hårt med att vidareutveckla klättersporten som upplevelse och träningsform, då ska du absolut söka arbete hos oss.

Välkommen med din ansökan till jan.sander@klattercentret.se

Sista ansökningandag är 31/12, skicka gärna in din ansökan snarast då vi intervjuar löpande.

 

X