Höstlovsaktiviteter på klättercentret

Kursinformation

FÖRKUNSKAPSKRAV
Inga.

TIDSÅTGÅNG
Tvådagarsläger: 5 h/dag

Endagsläger: 5 h

Prova-på: 60 min

UTRUSTNING
Se respektive kurs

Kurspris: 200 - 1000 kr

Typ: Grupp

Nivå: Medel, Nybörjare

Vem är du: Barn

Höstlovsaktiviteter

Upplev klättring tillsammans med våra duktiga tränare och instruktörer! Under höstovet vecka 44 har vi satt upp en rad olika höstlovsaktiviteter för barn och unga (så klart är även vuxna välkomna!).

FULLBOKAT!

Tvådagarsläger

Tvådagarsläger är ett av våra populäraste höstlovsaktiviteter. Här får barn i relativt jämna åldersgrupper eller erfarenhetsgrupper träffas och klättra tillsammans. Våra tränare och instruktörer planerar lekar, övningar och aktiviteter utanför klättring för att göra dessa två dagar både roliga och utmanande för barnen. Lunch ingår båda dagarna. Vi startar klockan 10:00 och slutar klocka 15:00.

Dagsläger

Likt tvådagarslägret har våra dagsläger varit väldigt populära. Upplägget är liknande som under tvådagarslägret. Barnen får uppleva klättring genom lek, träning och utmaningar. Vi börjar klockan 10:00 och slutar klockan 15:00.

Prova-på

Upplev klättring för första gången genom våra 60 min prova-på kurser! Här får ni testa på bouldering tillsammans med våra duktiga instruktörer. Ett perfekt sätt att få en introduktion till klättring hos oss på. Vi har två datum där kursen riktar sig till barn. Är ni 15 år eller äldre så går det bra att delta på prova-på för vuxna.

 

 

 

Anmälan för de olika läger och kurser öppnar ett par veckor innan aktuella datum. Kolla gärna på våra övriga skollovsläger

 

 

 

X